Надя Дорофєєва похизувалася романтичним побаченням з Мішею Кацуріним: Дантес так не старався

Надя Дорофєєва показала прихильникам, як проводить романтичний вечір зі своїм новим бойфрендом Мішею Кацуріним. Схоже, у нових стосунках співачка дійсно щаслива.

Надя Дорофєєва останнім часом дуже рідко ділиться зі своїми прихильниками моментами із особистого життя. Все через те, що артистку досі вважають зрадницею та розлучницею, адже вона почала стосунки із чоловіком своєї близької подруги, будучи ще в законному шлюбі з Володимиром Дантесом.

Незважаючи, на хейт публіки та обговорення Надя Дорофєєва та Міша Кацурін будують стосунки і здаються абсолютно щасливими.

Нещодавно співачка вперше за довгий час похизувалася романтикою зі своїм новим бойфрендом. Так, Дорофєєва опубліковала невелике відео з побачення у ресторані. У кадрі можна розгледіти атмосферу вишуканого ресторану, свічки, келих з червоним вином та закуски.

Надя Дорофєєва похизувалася романтичним побаченням з Мішею Кацуріним
Надя Дорофєєва похизувалася романтичним побаченням з Мішею Кацуріним

Нагадаємо, про розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса стало відомо в березні 2022 року. Офіційною версію розлучення стало те, що між ними зникли почуття. Буквально відразу після новини про розлучення стало відомо, що розлучились і пара рестораторів Міша і Даша Кацуріни і те, що Дорофєєва та Міша Кацурін тепер разом.

Володимир Дантес в інтерв’ю зізнається, що точно не знає, коли почались стосунки у його колишньої дружини і у його колишнього друга. Артист підозрює, що Дорофєєва почала зраджувати йому ще у шлюбі, але точно про це не знає.

Варто додати, що за іронією долі не так давно Володимир Дантес зійшовся з колишньою дружиною Міши Кацуріна Дашею. В результаті вийшло, що 2 подружжя просто обмінялися партнерами. Ситуація, звісно, кумедна, але в житті і не таке трапляється.

Популярне

Схожі статті

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.

Караоке на майдані в США. Ігор Кондратюк в черговий раз поїхав до Америки: збирає гроші чи відвідує доньку?

Телешоу "Караоке на майдані" давно стало культовим в українському телеефірі. Але відомий телеведучий Ігор Кондратюк знову поїхав з ним у турне до США, залишаючи глядачів розмірковувати про це.

Ця закуска зі святкового столу завжди зникає першою: курячі трубочки з зеленою цибулею та плавленим сирком

Коли справа доходить до святкового столу, хочеться здивувати гостей не лише смаком, але й виглядом страв. Трубочки з курячої грудки із зеленою цибулею та плавленим сирком — саме те, що треба.