На кого проміняли дружин Володимир Остапчук, Тарас Цимбалюк, Позитив: невже натрапили на кращий варіант

Деякі представники шоубізу не схильні до тривалих стосунків. Щойно розлучившись, уже поринають із головою у нове кохання. Напевно, всім дуже добре відомі ці імена.

Володимир Остапчук

Після розлучення з другою дружиною Христиною шоумен удавав, що страждає і навіть обіцяв зустрічати Новий рік на пару з ялинкою. Та холостякував недовго. Невдовзі всім стало відоме ім’я нової обраниці телеведучого. Остапчук утішився в обіймах журналістки Катерини Полтавської.

Ось на кого Володимир Остапчук проміняв дружину Христину

Разом із 22-річною дівчиною поїхали на відпочинок до Карпат. Із Буковеля та й з інших місцин можна побачити немало фото від пари голубків. Незважаючи, що на дворі зимно, Катруся виклала світлину з басейну, де продемонструвала всі свої принади на заздрість двом колишнім Володимира.

Тарас Цимбалюк

Всього рік прожив актор у законному шлюбі з Тіною Антоненко. А після розлучення відразу став натякати на нову закоханість. І хоча Тарас не поспішав викладати в мереж обличчя коханої, обмежуючись руками й поцілунками, журналісти докопалися, що це рестораторка Світлана Готочкіна.

Дівчина має не лише ресторан у столиці Fish Fetish, але й власний бренд GOT’S label. Довгий час Готочкіна співпрацювала з російським ресторатором Олександром Орловим. Потім начебто бізнес-стосунки були розірвані. Але молодичка продовжує говорити російською мовою й понині.

Позитив

Олексій Завгородній розпрощався не лише з гуртом “Время и стекло”, а й з дружиною. Всі гадали, що репер розлучився через потяг до колеги Мішель Андраде. Та згодом з’ясувалося, що їхній спільний дует – це лише творчість і нічого більшого.

Стосунки Позитив вирішив будувати з іншою дівчиною. Щоправда, ім’я обраниці співак вирішив поки що приховати від широкого загалу. Зізнався лише, що вона теж належить до шоубізу. Мовляв, вони давно знайомі, але іскорка промайнула вже після розлучення Олексія з Анною Андрійчук.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.