Максим Галкін несподівано сповістив про втрату: чоловік 73-річної Алли Пугачової поділився горем

У своєму Інстаграм-акаунті 46-річний гуморист Максим Галкін зі скорботою сповістив про непоправну втрату. Пішла з життя видатна актриса Інна Чурікова.

Народна артистка СРСР кілька місяців не дожила до 80-річчя. Жінка давно хворіла, а тепер в Інни Михайлівни зупинилося серце. З Чуріковою Максим перетинався на знімальному майданчику стрічки “Благословіть жінку”. Згодом він запросив імениту актрису на шоу “Сьогодні ввечері”, коли був там ведучим.

Чоловік Алли Пугачової не вірить у те, що сталося:

Неймовірна, талановита, неповторна актриса. Їй були по силі всі жанри. Їй підкорялася сцена, її любила кінокамера. Дякую за ваші ролі і незабутні зустрічі!

Не забув “іноагент” висловити співчуття рідним і близьким Інни Чурікової. Між тим далеко не всі підписники Галкіна розділили його сум із приводу смерті знаменитості. Звісно, траплялися слова підтримки:

Геніальна!

Вічна пам’ять Великій актрисі.

Та декому було незрозуміло, чому на цьому місці не опинився російський тиран, тим паче після руйнування багатоповерхівки в Дніпрі з купою жертв:

Коли вже за пу прочитаємо? Сьогодні знову масований ракетний по Україні. Коли вже бумеранг спрацює?

Чекали, що здохне Бісогон, а померла Чурікова. Щось із цим світом не так.

Неможливо. Мруть не ті, а ті не мруть.

Інна Чурікова з дитинства мріяла бути актрисою, але ні до МХАТу, ні до Щуки її не взяли через неформатну зовнішність. А от у Щепкінському училищі роздивилися потенціал абітурієнтки. І вона закінчила навчання з червоним дипломом.

Після гри у казці “Морозко” молода актриса хотіла навіть розпрощатися з кінокар’єрою. Та стрималася і після того зіграла чимало цікавих неординарних персонажів. Чоловік актриси Гліб Панфілов частенько виділяв ролі для дружини, зокрема, здійснив її давню мрію зіграти Жанну Д’Арк.