“Хочу доньку”: Ксенія Мішина заговорила про майбутнє поповнення – стане мамою без Еллерта

Екс-холостячка Ксенія Мішина хоть і не змогла побудувати сім'ю зі своїм обранцем Олександром Еллертом, все ж не втрачає надію вдруге стати мамою. Акторка зізналася, що мріє про доньку.

Українська акторка Ксенія Мішина набула особливої популярності після виходу в ефір шоу з її участю “Холостячка”. В рамках романтичного проєкту Ксенія з поміж 15 претендентів на  її серце шукала одного єдиного. Акторка по-справжньому закохалася в свого обранця Олександра Еллерта і після закінчення проєкту намагалася з ним створити сім’ю. Втім, кохання було недовгим, вже через рік стосунків Ксенія Мішина оголосила про закінчення відносин з Олександром Еллертом. Причиною розбрату стали постійні чвари, зокрема через сильну зайнятість Ксенії.

Ксенія Мішина похизувалась подарунком
Ксенія Мішина заговорила про майбутнє поповнення – стане мамою без Еллерта

Варто відзначити, що будучи в стосунках з Еллертом, Ксенія Мішина часто в інтерв’ю говорила, що мріє про велику сім’ю і дітей. Зараз Мішина знову холостячка, але мрію стати мамою вдруге вона не покинула. Так, нещодавно у своєму Інстаграм-блозі дівчина опублікувала фото з ванної кімнати і написала те, що вона хоче зараз більше всього.

Хочу додому…хочу, щоб кожного дня – добрий ранок.. хочу любити, працювати, доньку та незалежну Україну

, – відверто написала Ксенія Мішина.

 Ксенія Мішина заговорила про майбутнє поповнення – стане мамою без Еллерта
Ксенія Мішина заговорила про майбутнє поповнення – стане мамою без Еллерта

Нагадаємо, Ксенія Мішина має 9-річного сина Платона. Його дівчина народила, будучи ще студенткою.

Ксенія Мішина з сином Платоном

Батьком Платона являється чоловік набагато старший за саму Ксенію. Коли у них починались стосунки, чоловік був одружений з іншою жінкою. Ксенія розійшлася з батьком своєї дитини, будучи ще вагітною. Акторка зізнається, чоловік був абьюзером, він знущався з неї морально і дозволяв собі підняти на неї руку.

За словами Мішиної, вона не спілкується з батьком свого сина. Також він не приймає жодної участі у вихованні Платона.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.