Ольга Сумська, Сніжана Бабкіна, Ані Лорак та інші зірки, які прийняли чоловіків після зради: на ті ж граблі

Не завжди після зради коханого справа закінчується розлученням. Деякі українські зірки намагалися зберегти сім'ю після такого, але вдалося не всім.

Сніжана і Сергій Бабкіни

Сергій Бабкін зраджував дружині з більш ніж 100 жінками
Сергій Бабкін зраджував дружині з більш ніж 100 жінками

Зразкова подружня пара зірок Сергія і Сніжани Бабкіних одного разу вразили прихильників зізнанням, що зберегли сім’ю після більш ніж 100 зрад співака дружині з різними жінками.

Сніжана вирішила пробачити чоловіку зради через минулий досвід. Її батько зраджував її матері та кинув сім’ю, коли вона була маленька, а потім і в особистому житті її кидали чоловіки:

Вони всі мене кидали, зраджували. І перший чоловік також зрадив, і другий. Я зрозуміла, що якщо я піду, буде третій, четвертий, п’ятий

, – розповідала Бабкіна.

Після примирення дружина співака переглянула своє відношення до всього і почала більше приділяти уваги собі, а не чоловіку.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Мурат Налчаджиоглу зрадив Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу зрадив Ані Лорак

В 2018 році чоловіка співачки Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу сфотографували в компанії моделі Яни Беляєвої. Всі чекали реакції зірки і вона змогла пробачити обранця заради спільної дочки Софії, але після цього шлюб протривав ще не довго.

В 2019 році Ані Лорак розлучилася з турецьким бізнесменом з офіційною причиною “Подружнє життя не склалося, оскільки відсутні спільні погляди на сімейне життя, довіра, почуття кохання і поваги втрачені. Не проживають однією сім’єю близько двох років, подружні стосунки припинені, примирення неможливе”.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Віталій Борисюк зрадив Ользі Сумській
Віталій Борисюк зрадив Ользі Сумській

Актори Ольга Сумська і Віталій Борисюк в шлюбі майже 30 років, вони досі говорять один про одного з трепетом, але не все так ідеально. У пари був важкий період, в який вони думали про розлучення. В програмі “Щаслива за 7 днів” Сумська зізналась, що Борисюк їй зрадив:

Ми були на роздоріжжі та навіть хотіли розлучитися свого часу, але все одно потім ми мирилися

Віталій Борисюк відмітив зі своєї сторони, що чоловіки вскакують в гречку не тому, що більше не кохають дружину, а через брак різноманіття. Він вдячний мудрості і терпінню Ольги, яка змогла його пробачити.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.