Ольга Сумська відверто розповіла про зраду Віталія Борисюка: “Ми хотіли розлучитися”

Ольгу Сумську та Віталія Борисюка вважають однією з найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Однак їхнє подружнє життя зовсім не таке безхмарне, як вважають більшість прихильників.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк в шлюбі вже 26 років. Вони разом виховали спільну доньку Анну та доньку Сумської від першого шлюбу Антоніну. На перший погляд здається, що Ольга та Віталій – ідеальна пара. Незважаючи на те, що подружжя разом довгих 26 років, вони досі з теплом і трепетом говорят один про одного і демонструють любов та взаємоповагу один до одного.

Ольга со своим вторым мужем Виталием Борисюком
Ольга Сумська відверто розповіла про зраду Віталія Борисюка

Однак, як виявилось, їхній шлюб зовсім не ідеальний. Був період, коли Сумська та Борисюк думали про розлучення.

Про це зізналась Ольга Сумська в програмі “Щаслива за 7 днів” на телеканалі СТБ. Героїня проекту, якій зрадив чоловік, зустрілась із подружжям Сумської та Борисюка для того, що вони поділилися своєю історією та розповіли, як вони змогли пройти цей складний період у сімейному житті.

Ми пройшли гострі кути в наших стосунках. Ми були на роздоріжжі та навіть хотіли розлучитися свого часу, тому що були пригоди саме такого формату [подружня зрада – ред.]. Але все одно, потім ми мирилися.

, – зізналася Ольга Сумська.

Віталій Борисюк теж прокоментував подружню зраду.

Інколи чоловіки вскакують в гречку, зраджують, але не тому, що вони не кохають свою дружину, а тому що вони шукають якогось різноманіття. Це не виправдовує нас, чоловіків. Найголовніше в цій ситуації, це бажання обох. Ми навчились пробачати один одного і я дякую Богу, за величезну мудрість і терпіння своєї коханої дружини.

, – сказав Борисюк.

Варто відзначити, що стосунки Борисюка та Сумської теж почалися зі здради. Тільки на той момент Ольга зраджувала своєму першому чоловіку Євгену Паперному з Борисюком. Одного разу Паперний застукав свою невірну дружину з молодим актором. Ця історія супроводжувалась гучним скандалом, але все ж Сумська розлучилась з Паперним та вийшла заміж за Борисюка.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.