Скарби і триповерховий котедж з куполом на даху: який спадок залишив Вахтанг Кікабідзе та кому він дістанеться

В неділю 15 січня 2023 року помер грузинський артист Вахтанг Кікабідзе, який завжди підтримував Україну. Будучи неймовірно популярним, він залишив солідний спадок.

Вахтанг Кікабідзе був із дворянського роду і за все своє довге життя і запаморочливу кар’єру встиг нажити чимало майна. Після своєї смерті зірка “Міміно” залишив солідну спадщину.

Як зазначають ЗМІ, Вахтангу Костянтиновичу належав котедж в одному з найкращих районів столиці Грузії Тбілісі. Це триповерховий особняк сірого кольору з дахом у вигляді купола в стилістиці грецьких храмів. Також від бабусі до актора перейшли цінні скарби як до представника дворянської династії Багратіоні.

Спадкоємцями Кікабідзе стануть його падчерка Марина і син Костянтин.

Відомо, що залишив своїй родині у спадок після смерті Вахтанг Кікабідзе
Відомо, що залишив своїй родиніу спадок після смерті Вахтанг Кікабідзе

Нагадаємо, Вахтанг Кікабідзе помер 15 січня у віці 84 років. Він прославився після того, як зіграв роль льотчика Валентина Мізандарі в фільмі “Міміно” 1977 року. В народі досі гуляють цитати з цього легендарного кіно.

Актор завжди звертав на себе увагу жінок, але залишався вірним єдиній дружині. В 1965 році Вахтанг одружився на примі-балерині Тбіліського академічного оперного театру Ірині Кебадзе. З тих пір особисте життя артиста не зазнавало суттєвих змін.

Дружина Вахтанга Кікабідзе
Дружина Вахтанга Кікабідзе

В цьому шлюбі у пари народився син Костянтин, якого назвали на честь зниклого діда. Син реалізував дитяче захоплення Вахтанга Костянтиновича та став професійним художником. Він влаштувався в канадському місті Торонто.

Також у сім’ї виховувалась Марина Сагарадзе — дочка Ірини від першого шлюбу з актором Гурамом Сагарадзе. Марина теж стала актрисою, потім розпочала викладацьку діяльність у театральному вузі.

Діти подарували Кікабідзе трьох онуків. Старший із них, Георгій Арешідзе, здобув освіту в Європі, молодші онуки живуть із батьком у Канаді.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.