Чому Дан Балан приховує свою справжню дружину: вся правда про життя колишнього коханця Тіни Кароль

Відомий молдавський артист Дан Балан тримає своє особисте життя в секреті. Навіть прихильники співака не знають про дружину та сина молдавського мачо.

Дан Балан – відомий молдавський співак, який здобув особливу любов української публіки після участі артиста в вокальному проєкті “Голос країни”. Там Дан Балан був одним із суддів і кокетував з українською красунею Тіною Кароль. Зв’язок Кароль і Балана важко було не помітити. Артисти загравали один до одного, обіймалися і транслювали на публіку свої почуття.

Тіна Кароль розповіла про реакцію сина на її стосунки з Даном Баланом
Що відомо про особисте життя Дана Балана

Втім, коли шоу закінчилось, “закінчилось” і кохання. Пізніше продюсер вокального проєкту Завадюк зізнався, що любовна історія Кароль і Балана була за сценарієм. ЇЇ спеціально вигадали, аби збільшити рейтинг “Голосу”, так і вийшло. Насправді, почуттів між Даном і Тіною не було, а після завершення “Голосу” артист поїхав у Молдову і більше з Кароль не бачиться.

Варто відзначити, що Дан Балан ретельно приховує своє реальне особисте життя від публіки, адже створив для себе образ Казанови-холостяка. Втім, артист мав офіційну дружину  та має сина.

Як виглядає перша дружина Дана Балана

Першою і єдиною законною дружиною Дана Балана являється модель Елла Крупеніна.

Дружина Дана Балана
Як виглядає справжня дружина Дана Балана

Дан Балан і Елла Крупеніна прожили у шлюбі 5 роки та мають спільного сина Алана, якого вони вже багато років приховують від публіки. Причину розлучення екс-подружжя теж не розголошують, але в Мережі подейкують, що розбрат в сім’ї пов’язаний зі щільним гастрольним графіком Дана та з ревнощами Елли.

Після розлучення з Крупеніною, Балан довгий час перебував у стосунках з дівчиною на ім’я Христина і навіть збирався з нею одружитися, але і ці стосунки закінчилися розривом. Зараз Дан Балан офіційно холостяк.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.