Дантес і Дорофєєва офіційно розлучилися: екс-подружжя привітали один одного з розірванням шлюбу

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, які ще в березні минулого року оголосили про розлучення, лише нещодавно перестали бути чоловіком та дружиною офіційно.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес не разом вже близько року, втім тільки зараз екс-подружжя розлучилися офіційно. Про це розповів Дантес на YouTube-каналі гумористів команди ВКВ. У програмі артиста запитали, чи спілкується він зі своєю колишньою. Дантес зізнався, що востаннє спілкувався з Дорофєєвою, коли вітав її з розлученням. Чоловік отримав свідоцтво про розлучення, сфотографував його і відправив своїй колишній дружині.

 Написав: “Вітаю”. Вона сказала: “Я тебе теж”. От так ми й поспілкувалися

, – розповів Дантес.

Дантес назвав точну дату розлучення з Дорофєєвою
Дантес і Дорофєєва офіційно розлучилися

Нагадаємо, про розлучення Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої стало відомо в березні минулого року. Вони прожили у шлюбі 7 років, а до цього 3 роки зустрічалися. Офіційною версією розлучення було те, що між подружжям згасло кохання. Втім, як пізніше виявилось, Дорофєєва просто почала стосунки з іншим чоловіком. І не просто з іншим чоловіком, а з другом сім’ї та з чоловіком своєї близької подруги. Так, Дорофєєва розбила дві сім’ї: свою і сім’ю Кацуріних. Втім, зараз Надя запевняє, що щаслива зі своїм новим бойфрендом, не дивлячись ні на що.

Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни
Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни

Цікаво ще й те, що не так давно Володимир Дантес зійшовся з колишньою дружиною нового бойфренда Дорофєєвої Дашею Кацуріною. Тож в результаті вийшло так, що дві сім’ї просто обмінялися партнерами.

Дантес зізнається, що після всього що трапилось, він не спілкується зі своєю колишньою дружиною Надею Дорофєєвою і вже з колишнім другом Мішею Кацуріним.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.