Друг Пугачової розсекретив її доходи: “Такі гроші вам і не снилися”. Скільки заробляє Алла Борисівна?

Відома російська співачка Алла Пугачова за свою багаторічну естрадну кар'єру заробила стільки, щоб забезпечити безбідну старість собі і безбідне дитинство дітям.

Джордж Ровалс був стилістом Алли Борисівни, тому близько з нею спілкувався і знав, скільки заробляла Примадонна. Він дав коментар ЗМІ і відмітив, що на піку популярності зірка заробила нечувані статки і завжди відкладала гроші на чорний день, який зараз і настав для її сім’ї. Пугачова була вимушена переїхати з росії разом з дітьми Лізою і Гаррі через те, що її чоловіка Максима Галкіна визнали іноагентом за його підтримку України.

Друг Алли Пугачової розсекретив її доходи
Друг Алли Пугачової розсекретив її доходи

До того Алла і Максим жили в п’ятиповерховому замку в Підмосков’ї, але тепер пара будує своє життя в Ізраїлі, а Примадонна вже навіть отримала ізраїльський паспорт.

Колишній стиліст Пугачової каже, що не треба вірити чуткам про її бідність:

Такі гроші, які є у неї, вам навіть і не снилися. Ви навіть ці нулі порахувати не зможете

, – сказав Ровалс.

Відомо, що серед російських зірок гонорари Алли Борисівна були найбільші. За годинний виступ вона брала більше 300 тисяч доларів, тому можна не сумніватись, що її накопичень вистачить дітям, онукам і правнукам. Навіть після завершення гастрольної діяльності Примадонна залишилась однією з самих високооплачуваних співачок.

Друг Алли Пугачової розсекретив її доходи
Друг Алли Пугачової розсекретив її доходи

Виступи та поява на музичних шоу були не єдиним джерелом доходів знаменитості. В різні роки Алла Пугачова запускала декілька бізнесів, пробувала займатись виробництвом парфумів, чіпсів, взуття, а також неї є власна радіостанція “Радіо Алла” і багато різної нерухомості не тільки в росії. Примадонна володіє дачею в Болгарії, квартирою в Ізраїді, а неофіційні джерела приписують їй навіть володіння двома тридцятиповерхівками в Маямі.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.