Тіна Кароль, Ані Лорак, Руслана та інші співачки, які були на Євробаченні: хто приніс довгоочікувану перемогу

Євробачення – найпрестижніший міжнародний музичний конкурс. Україна бере участь в Євробаченні з 2003 року і завжди показує себе на високому рівні.

Україну на міжнародному конкурсі Євробачення представляли багато українських артистів і найчастіше, наша країна завжди була однією з найяскравіших. Крім того, Україна являється єдиною країною, яка за всі роки Євробачення проходила у фінал конкурсу.

Руслана

Як виглядала Руслана на Євробаченні

Співачка Руслана взяла участь у Євробаченні у 2004 році і запалила своїми “Дикими танцями” весь світ. У її виступі було все: і трембіти і вокал і вдало поставлений номер. Тоді співачка принесла Україні перше місце і показала всьому світу, який талановий український народ.

Тіна Кароль

Як виглядала Тіна Кароль на Євробаченні

Тіна Кароль представляла Україну на Євробаченні у 2006 році. Тоді співачка тільки починала свою кар’єру і була ще зовсім юною. Тіна виконала запальну пісню “Show me your love” і завоювала 7 місце в рейтингу.

Ані Лорак

Як виглядала Ані Лорак на Євробаченні

Співачка Ані Лорак представляла Україну на пісенному конкурсі у 2008 році з піснею “Shadi lady”. Лорак виступила дуже достойно і зайняла 2 місце в пісенному конкурсі.

Світлана Лобода

Як виглядала Світлана Лобода на Євробаченні

Світлана Лобода представила Україну на Євробаченні в 2009 році. Співачка влаштувала справжнє шоу на сцені, але виборола лише 12 місце.

Alyosha

Як виглядала Alyosha на Євробаченні

Співачка  Alyosha вразила Європу своїм неймовірним вокалом у 2010 році. У співачки був досить стриманий номер. Alyosha заняла 10 місце в конкурсі.

Міка Ньютон

Як виглядала Міка Ньютон на Євробаченні

Співачка Міка Ньютон представила Україну на Євробаченні у 2011 році. Співачка виконала вокальну складну пісню і завоювала 4 місце.

Гайтана

Як виглядала Гайтана на Євробаченні

У 2012 році від України на Євробачення поїхала співачка Гайтана. Артистка не надто вразила публіку і зайняла лише 15 місце в рейтингу.

Злата Огнєвіч

Як виглядала Злата Огнєвіч на Євробаченні

Злата Огнєвіч вразила Європу своїм сильним вокалом у 2013 році і отримала почесне 3 місце.

Джамала

Як виглядала Джамала на Євробаченні

Джамала стала другою співачкою після Руслани, яка виборола 1 місце у Євробаченні. У 2016 році співачка зворушила публіку виконанням пісні “1944” і отримала беззаперечну перемогу.