Проміняли “Новий канал” на “1+1”: чому Юрій Горбунов, Лідія Таран і Ольга Фреймут змінили місце роботи

Багато відомих облич на українському телебаченні починали з роботи на одному каналі, а продовжили на іншому. Наприклад Юрія Горбунова знають як зірку 1+1, але починав він з Нового каналу.

Телеканали “1+1” і “Новий канал” подарували глядачам багато розважальних шоу, які стали дуже популярними серед українців. Це “Голос країни”, “Танці з зірками”, “Підйом”, “Хто зверху?”, “Ревізор”, “Пара на мільйон” та інші.

Багатьох ведучих в тому числі перелічених проектів зараз асоціюють з тим чи іншим каналом, однак починали вони свою телевізійну кар’єру у конкурентів. Дізнайтеся, хто з телезірок перейшов з Нового на 1+1.

Юрій Горбунов

Телеведучі, які починали кар’єру на Новому каналі, але перейшли на 1+1

Молодий і ще нікому не відомий актор драмтеатру в Івано-Франківську у 1997 році переїхав у Київ та почав працювати на телебаченні. На каналі УТ-1 він вів програми “Три точки” і “Щасливий дзвінок” з Машею Єфросиніною. Разом із нею Горбунов в 2000 році став ведучим ранкового шоу “Підйом” і отримав за цю роботу премію “Телетріумф”.

В червні 2006 року Юрій прийшов на 1+1, почавши вести “Сніданок з 1+1”. З тих пір є ведучим цього каналу. На цій роботі він зустрів свою майбутню дружину Катерину Осадчу.

Ольга Фреймут

Телеведучі, які починали кар’єру на Новому каналі, але перейшли на 1+1

Ревізор Ольга Фреймут на початку свого шляху працювала фешн-журналісткою в програмі “Сніданок з 1+1”, але у 2008 році шоу закрили. Тоді відкрився кастинг на “Підйом”, Оля його успішно пройшла і доповнила дует Олександра Педана і Сергія Притули. З 2011 року Фреймут вела “Шоуманію” та “Ревізор”. Остання передача стала одним з найуспішніших проектів Нового каналу.

Також Ольга була ведучою “КабріоЛіто”, “Хто зверху?”, але в 2013 році несподівано пішла з Нового знову на 1+1, де випустила авторську програму “Інспектор Фреймут”. Повернення телеведучої на Новий канал відбулося в 2018 році, вона стала директоркою школи панянок в реаліті-шоу “Від пацанки до панянки”. Зараз Фреймут живе у Великій Британії і працює в місцевій газеті.

Лідія Таран

Телеведучі, які починали кар’єру на Новому каналі, але перейшли на 1+1

Зірка ТСН Лідія Таран розпочала журналістську кар’єру з радіо, але популярність здобула на телебаченні. З 1998 по 2004 рік вона працювала ведучою на “Новому каналі”, в таких програмах — “Репортер”, “Спортрепортер”, “Підйом”, “Гол”. Потім з 2005 по 2009 рік Лідія була телеведучою “5 каналу”, а з 2009 року вона перейшла на “1+1”.

Таран тимчасово переїхала у Францію і зараз випробовує себе в ролі віддаленої кореспондентки ТСН, хоча раніше вона працювала тільки в студії.