Мурат Налчаджиоглу показав, як його цілує нова наречена: вигулює її по тих же місцях, де гуляв з Ані Лорак

Колишній чоловік відомої української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як проводить час з новою нареченою. Закохані зараз подорожують по Європі і проводять там зимові канікули.

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу був в шлюбі з Ані Лорак 10 років. Між ними зав’язався курортний роман, який вилився у створення сім’ї. У пари народилась донька Софія і вони вцілому виглядали щасливою парою, на яку рівнялись, але в 2018 році папараці сфотографували, як Мурат проводив час в клубі з моделлю не як друг, шепотів їй щось на вухо і обіймав за талію. Це було в той час, коли артистка була на гастролях.

Зірка мовчала і не коментувала це, пізніше в інтерв’ю зізнавалась, що сподівалася, що все налагодиться і хотіла зберегти сім’ю, але в 2019 році розлучилась з турком так само без публічних роз’яснень і коментарів.

Мурат Налчаджиоглу показав свій домашній образ
Мурат Налчаджиоглу показав, як його цілує нова наречена

Зараз Ані Лорак офіційно не заміжня, а її колишній чоловік готується зв’язати себе шлюбом з іншою жінкою, майстром макіяжу Лілією. Вона стала його нареченою в 2021 році. Обраниця Мурата добре ладнає з його дочкою від артистки, а він прийняв як рідну її дитину від минулих відносин. У Лілії є донька Олександра.

Закохані проживають в Україні, але часто бувають за кордоном, зокрема на батьківщині Мурата в Туреччині. Зараз вони подорожують по Європі. Після відпочинку в Швейцарії та Франції Налчаджиоглу з нареченою проводять час в Італії.

В Інстаграм-блозі Мурат виставив романтичне відео з коханою та показав прогулянку по Мілану. Лілія посміхнулась і ніжно поцілувала нареченого.

Користувачі Мережі в коментарях відмітили, що по цих місцях турок раніше гуляв з Ані Лорак, а тепер водить там іншу жінку.

Нагадаємо, Мурат Налчаджиоглу займається косметичним бізнесом. В шлюбі з Ані Лорак у нього також був ресторанний бізнес, але після розлучення він залишився за співачкою, яка давно будує життя і кар’єру в росії.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!