Дуже багатий чоловік: стало відомо, чим заробляє на житття наречений Наталії Могилевської, якого вона приховує

Відома українська співачка Наталія Могилевська не розповідає деталей про свої нові відносини з таємним чоловіком, але стало відомо, що він дуже багатий.

Наталія Могилевська в 2022 році скоро після початку повномасштабної війни зустріла своє довгоочікуване кохання. Раніше вона була лише рад офіційно заміжня за бізнесменом Дмитром Чалим, але подружнє життя не склалося. Після нього співачка будувала стосунки ще з одним чоловіком, якого публічно представила – Єгором Долініним. Однак вдруге теж не склалося.

Могилевську підозрювали в романах з багатома відомими красенями, однак довгий час зірка залишалась самотня. В інтерв’ю вона зізнавалась, що це був її свідомий вибір, співачка багато років присвячувала себе кар’єрі і тільки зараз усвідомила, що нарешті готова і зможе стати доброю дружиною, а також вона мріє про велику сім’ю, однак не знає, як і коли це станеться.

47-річна Наталія Могилевська вразила постарілим виглядом
Стало відомо, чим заробляє на житття наречений Наталії Могилевської, якого вона приховує

Про свої стосунки Наталія розповіла в програмі “Як ти?” з Григорієм Решетніком, ведучим реаліті-шоу “Холостяк”. Вона відмітила, що її обранець такий же сміливий і шалений як і вона. Коли зірка збиралась їхати в гарячі точки, щоб підняти дух людей, ніхто з її команди не погоджувався туди їхати, але цей чоловік був з нею всюди. Також відомо, що він більш старший, але знаменитість не назвала його імені. Виявилось, Могилевська знайома була з ним ще давно, однак почуття прокинулись саме зараз.

Прихильники не можуть дочекатись, коли артистка покаже коханого. Поки цього не сталось, таролог Людмила Хомутовська в YouTube-програмі Слави Дьоміна відповіла на питання ведучого про обранця Наталії. Карти Таро підказали Людмилі, що цей чоловік – бізнесмен, можливо банкір, дуже багата людина.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.