Квіткова різко висловилася про Григорія Решетніка, який не промовчав про її розлучення з Добриніним: “Затичка” Ексклюзив

Новину про розрив найміцнішої в історії Холостяка пари обговорили абсолютно всі. Даша Квіткова натякнула на те, що розчарована поведінкою та коментарем стосовно її з Добриніним розлучення від медійної української особистості

Днями Маша Єфросиніна опублікувала нове інтерв’ю, головною героїнею якого стала популярна українська блогерка та бізнесвумен Даша Квіткова. У ході розмови знаменитості обговорили чимало цікавих тем, але “найгарячішою” стало зізнання переможниці 9-го сезону “Холостяка” в тому, що вони з чоловіком розійшлись.

Даша Квіткова була відвертою зі своїми шанувальниками, тому під час інтерв’ю з Машею Єфросиніною розповіла багато деталей, аби ні в кого не залишалось питань. Після прем’єри нового випуску шоу української ведучої тема розлучення Квіткової та Добриніна стало найактуальнішим.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін повідомили про розлучення
Даша Квіткова та Нікіта Добринін повідомили про розлучення

Чимало відомих українських знаменитостей відреагували на новину, а в коментарях під дописами колишніх закоханих про їхній розрив залишили милі слова підтримки з метою підбадьорити своїх колег. Втім, реакція не всіх медійних особистостей влаштувала Дашу Квіткову. Знаменитість натякнула на допис відомого ведучого.

Так, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Даша Квіткова опублікувала публічне та доволі різке звернення до “одного медіа обличчя”. Зірка прокоментувала новий пост загадкової знаменитості, в якому він або вона, на думку Квіткової, намагались зробити собі рейтинг на темі розлучення блогерки та ведучого.

Єдине, що я можу прокоментувати, так це те, що це обличчя – в кожній ж*пі затичка. Сподіваюся, цьому обличчю легше, коли воно танцює на “кістках”

– прокоментувала Даша Квіткова.

Відома українська блогерка прокоментувала поведінку колеги
Відома українська блогерка прокоментувала поведінку колеги

Хоча Даша Квіткова не називала імені, здогадатись або припустити виявилось не таким вже важким завданням. Ледве не одразу після новини про розлучення переможниці Холостяка-9 та Нікіти Добриніна в особистому блозі висловився Григорій Решетнік.

Нагадаємо, що чоловік показав декілька кадрів зі своєю дружиною – архівне та нещодавнє фото. Український ведучий закликав не розчаровуватись в інституті шлюбу та справжніх почуттях, а також запевнив, що насправді велике кохання існує, тому в нього треба вірити.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.