Як виглядає могила чоловіка Софії Ротару на Байковому кладовищі: пам’ятник з чорного каменю і жовті троянди

Відома українська співачка Софія Ротару з моменту смерті свого єдиного чоловіка Анатолія Євдокименка більше не виходила заміж і зберігає йому вірність.

Софія Ротару 34 роки була заміжня за музикантом Анатолієм Євдокименком. Його не стало у 2002 році. Чоловік зірки переніс декілька інсультів, втратив здатність говорити, впав у кому. Всі зароблені на концертах гроші артистка витрачала на лікування коханого і боролась разом з ним, але третього приступу він не пережив і покинув цей світ.

Софії Михайлівні після цього приписували багато романів, однак співачка береже вірність покійному чоловіку і залишається вдовою. Вони познайомились дуже незвичайно. Анатолій побачив Ротару на обкладинці журналу і одразу ж закохався. Після зустрічі він витратив майже два роки, щоб підкорити її серце. В 1968 році пара одружилась, а потім у них народився син Руслан, який пізніше прославився як продюсер знаменитої матері.

Крім сімейних відносин Анатолій і Софія разом працювали. Чоловік керував ансамблем “Червона рута”, а також займався постановкою концертних номерів дружини. Вони були разом завжди і дуже один одного любили.

Як виглядає могила чоловіка Софії Ротару на Байковому кладовищі

20 січня Анатолію Євдокименко могло б виповнитись 81 рік. В цю дату син Софії Ротару Руслан виставив в своєму Інстаграм-блозі фото з кладовища, вшанувавши пам’ять батька. На могилі чоловіка встановлений пам’ятник з чорного каменю, а поруч у вазі стоїть букет жовтих троянд. Скоріше за все, це найулюбленіші квіти покійного коханого співачки. Він похований на Байковому кладовищі в Києві.

Як виглядає могила чоловіка Софії Ротару на Байковому кладовищі

Софія Ротару важко переживала смерть коханого, довгий час взагалі не з’являлась на публіці. Її витягали з депресії рідні, які на початку війни опинились в центрі скандалу. Син артистки Руслан та її онук Анатолій намагались незаконно покинути Україну після оголошення мобілізації. Знаменитість не стала це коментувати.