Колишня дружина Остапчука Христина Горняк після розлучення готова щось змінити: “Обійняти, зізнатись”

Друга колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк не приховує, що важко переживає розлучення. Дівчина ділиться своїми переживаннями у власному Інстаграм-блозі.

Про розлучення відомого українського телеведучого Володимира Остапчука з другою дружиною Христиною Горняк стало відомо влітку 2022 року. Екс-подружжя не дали жодних коментарів, щодо причин розставання, але сам факт розлучення не приховують.

Втім, в Мережі вже давно здогадалися, чому Остапчук і Горняк розлучились. Так, фоловери вважають, що шоумен зрадив своїй дружині з 22-річною красунею. Справа в тому, що відразу після розлучення стало відомо, що Остапчук проживає з 22-річною журналісткою із Києва Катериною Полтавською. Прихильники вважають, що Володимир не зміг би так швидко знайти заміну екс-дружині, якби не мав її на момент розлучення.

Христина Горняк показала фото з курорту
Колишня дружина Остапчука Христина Горняк після розлучення готова щось змінити

Якщо Остапчук вже щасливий в нових стосунках, то Христина Горняк важко переживає розлучення. Дівчина хоть і не коментує стосунки з Остапчуком в своєму Інстаграм-блозі, але зізнається, що зараз проживає складний період в своєму житті. Все ж Христина намагається жити далі: дівчина багато подорожує, відпочиває, працює і просто старається насолоджуватися життям.

Нещодавно Горняк опублікувала новий допис у своєму Інстаграм-блозі, де відзначила, що дякує за кожен прожитий день.

Завжди собі нагадую це зранку, що поки я жива, то завжди є можливість щось змінити:

почати, прожити, виправити, подзвонити, обійняти, зізнатись, ризикнути, купити омріяне, щось завершити, та ще купу усього усього…

Тож з подякою за ще один день, йду його проживати ! І вам бажаю гарного дня, та головне – мирного!!

, – написала Христина.

Користувачі Мережі в коментарях відмітили, що Горняк дуже гарно виглядає і похвалили дівчину за те, що вона не падає духом.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.