Добринін залишився без роботи після розлучення з Квітковою: телеведучого замінили на зразкового сім’янина

Відомий український шоумен і телеведучий Нікіта Добринін більше не буде вести програму "ЖВЛ". У новому сезоні його замінить зразковий сім'янин Тимур Мірошніченко.

Не так давно стало відомо, що найкрасивіша пара українського шоу-бізнесу Нікіта Добринін і Даша Квіткова розлучаються. Про це повідомила Даша в інтерв’ю Маші Єфросініній. Дівчина не стала вдаватися у подробиці причин розлучення, але запевнила, що більше не бачить себе поряд з Добриніним.

Прихильники зіркової пари були вражені такою заявою дівчини. Адже Даша та Нікіта до останнього транслювали своє кохання у соціальних мережах, показуючи, що у них все ідеально. Деякі користувачі Мережі навіть припустили, що так зване розлучення може бути лише піар-ходом для того, аби привернути до себе ще більше уваги. Втім, це мало схоже на правду. Ба більше, розлучення вже погано сказалося на кар’єру Нікіти Добриніна.

Єдиною парою, яка зберегла стосунки після фіналу шоу є Даша Квіткова і Нікіта Добринін
Даша Квіткова і Нікіта Добринін розлучилися

Так, у минулому році шоумен пройшов кастинг на роль телеведучого у програму “ЖВЛ”. Нікіта чудово справлявся з роллю телеведучого, але через сімейний скандал, публіка більше не побачить Добриніна у цій ролі. Так, у програмі “Сніданок з 1+1” було анонсовано, що у другому сезоні програми “ЖВЛ” Нікіту Добриніна замінить Тимур Мірошніченко. Саме він складе компанію ведучій Вірі Кекеліній, яка була ведучою попередніх сезонів.

Добринін залишився без роботи на телебаченні після розлучення з Квітковою
Добриніна замінили на Мірошніченка у програмі ЖВЛ

Варто відзначити, що Тимур Мірошніченко – зразковий сім’янин. Очевидно, що Добриніна прибрали з програми саме черей сімейний скандал.

Нагадаємо, Нікіта Добринін і Даша Квіткова були єдиною парою, які після закінчення проєкту “Холостяк” змогли побудувати сім’ю, одружитися і народити дитину. Втім, і їхні почуття згасли через 2 роки після одруження.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.