Чим займаються зірки за відсутності роботи: Осадча купує авто, Гвоздьова будує будинок, Кароль випускає одяг

Роботи у зірок під час війни стало обмаль. От і розважаються, хто як може, придумуючи собі заняття, абсолютно не пов'язані з їхньою професією, - займаються шопінгом, роблять ремонти, розробляють моделі одягу.

Катерина Осадча

Коли Юрій Горбунов натякнув у мережі про майбутнє надбання, всі подумали, що в подружжя нарешті з’явиться довгоочікувана донечка. Та пройшло трішки часу, і все стало по своїх місцях. Поповнилася не родина зірок, а їхній гараж. Тепер у ньому стоятиме новенький Jaguar.

Катя Осадча придбала ягуар

Осадча дуже гордиться подібним надбанням, запевняючи, що настав час подумати про більш комфортні умови пересування. Катя похвалилася підписникам вітальним листом від автокомпанії. Хтось порадів разом зі знаменитістю. Та знайшлися й такі, що засудили покупку речі, вартість якої сягає понад 3,5 млн грн, у такі непрості часи.

Ілона Гвоздьова

Попри постійні атаки дронів на Київ, хореографиня не припинила будівництво власного будинку у передмісті столиці. Ілона продовжує ділитися в мережі знімками різних етапів оздоблення, не забуваючи наголосити, що сама розробила проєкт власного житла. А чоловік Іван Хом’ячук виступив виконробом.

Кухня Ілони Гвоздьової повністю готова

Ще у червні на місці кухні були голі стіни, а тепер родина збирається тут вечорами на спільні посиденьки. Від батарей Гвоздьова відмовилася, скориставшись теплою підлогою з утеплювачем. Сходи ведуть не лише на 2 поверх, але й у підвал, де облаштоване надійне бомбосховище.

Тіна Кароль

Займатися дизайном для співачки не нова справа. Вона вже випускала червону помаду, яка підходить абсолютно всім без винятку жінкам. Тепер дійшла черга до одягу. Кароль долучилася до розробки патріотичної колекції спільно з брендом ONE BY ONE.

https://www.instagram.com/reel/Cn1Q9j2jQgv/

На кожній речі присутній логотип ЗСУ і лелека, що є символом незламності. Подібна заява викликала чималий шквал негативних коментів у мережі. Не врятувало ситуацію навіть те, що гроші від продажу колекції вирішено пустити на потреби захисниць України.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.