Даша Квіткова розповіла, чи оплатив колишній Нікіта Добринін її поїздку на Мальдіви: хто платить за сина

Переможниця шоу "Холостяк-9" Даша Квіткова після розлучення з Нікітою Добриніним відправилась на відпочинок на Мальдіви та розповіла, чи оплатив колишній цю поїздку.

Даша Квіткова стала популярною блогеркою після перемоги в 9 сезоні шоу “Холостяк”. Вона і Нікіта Добринін були першою за всю історію шоу парою, яка одружилась після фіналу і створила сім’ю. У них народився син Лев, вони побудували спільний будинок і показували в Інстаграм-блозі, як ідеально складається сімейне життя. Але в 2023 році зіркове подружжя повідомили, що розлучились. Заради півторарічного сина вони ходять до сімейного психолога.

Квіткова розповідала, що першою затіяла розмову про розставання. Добринін її підтримав і вони вдвох прийняли це рішення. Як зізналась блогерка, в якийсь момент вони перенаситились один одним і почали рухатись по життю з різною швидкістю.

Даша Квіткова розповіла, чи оплатив колишній Нікіта Добринін її поїздку на Мальдіви

Шанувальники активно обговорюють, чому єдина пара з шоу “Холостяк” не змогла впоратись з кризою в стосунках і розійшлася. Деякі користувачі Мережі припускають, що розлучення — черговий піар-ход, щоб підвищити популярність. Але Даша і Нікіта вже роз’їхалися, а Добринін приходить в гості до колишньої дружини, щоб бачитись з сином.

Зараз Квіткова з Левом відпочиває на Мальдівах. Це дуже недешевий курорт, тому Дашу питають, чи оплачував екс-чоловік їй цю поїздку.

Не переживайте, на бюджет Нікіти ніхто не посідав і не посідає. Ні

, – відповіла зірка.

Даша Квіткова розповіла, чи оплатив колишній Нікіта Добринін її поїздку на Мальдіви

На Мальдівах Квіткова відпочиває з нянею сина Ольгою, путівку якій оплатила вона. А в той час, як блогерка насолоджується островами, Добриніна звільнили з програми “ЖВЛ”, в якій він був ведучим. Його замінив зразковий сім’янин Тимур Мірошніченко.