Маямі – місце збору українських зірок: Влад Яма, Алекс Топольський, Людмила Поривай більше не живуть в Україні

Герої нашої сьогоднішньої статті – українці. Втім, всі вони зараз мешкають в США. Дехто з них поїхав туди тимчасово, а хтось вирішив залишитись назавжди.

Маямі – один із найбільших ділових та культурних центрів США з високим рівнем життя. Багато заможних людей купує нерухомість саме в Маямі і туди найчастіше їдуть, коли хочуть “підкорити” Америку. Серед українських знаменитостей теж немало є тих, які наразі проживають в Маямі.

Влад Яма

Влад Яма з початку повномасштабного вторгнення разом зі своєю сім'єю перебуває за кордоном та отримує з цього приводу хейтерські коментарі
Зірки, які переїхали в Маямі: Влад Яма

Відомий український хореограф Влад Яма разом з дружиною та сином вже майже рік живуть в Маямі. Туди вони переїхали після початку повномасштабної війни в Україні. При цьому Влад Яма запевняє, що встиг виїхати з країни ще до того, як ввели військовий стан і заборонили виїжджати чоловікам призовного віку. Звісно, чоловіка зараз багато українців критикують за те, що він начебто втік з України, як тільки почалась війна. Саме тому Влад Яма не висвітлює своє життя в Америці і не показує та не розказує, чим він там займається.

Людмила Поривай

Мама Люся Поривай не бідує в Америці
Зірки, які переїхали в Маямі: Людмила Поривай

 

Мама співачки Наташі Корольової Людмила Поривай вже 30 років живе в Маямі. Туди вона переїхала в 1993 році після смерті свого першого чоловіка. В Америці Людмила вдруге вийшла заміж за мігранта Ігора Ельперіна та зізнається, що їй дуже подобається життя за океаном.

Варто відзначити, що після початку повномасштабної війни в Україні Людмила Поривав виступила проти війни на відміну від її доньки Наташі Корольової, яка досі живе в росії.

Алекс Топольський

Топольський зізнався, за ким сумує
Зірки, які переїхали в Маямі: Алекс Топольський

Герой романтичного шоу “Холостяк 12” Алекс Топольський народився та виріс у Львові. Після закінчення університету хлопець вирушив до США будувати кар’єру. Алекс зупинився якраз у Маямі, де і зміг досягти успіху. В Америці чоловік займається бізнесом з нерухомості – здає в оренду елітні апартаменти.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.