Нікіта Добринін після заяви про розлучення зізнався, чи зраджував Квітковій: “Це поширена історія”

Не так давно стало відомо, що одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу Нікіта Добринін і Даша Квіткова більше не живуть разом. Конкретні причини розбрату у сім'ї подружжя не назвали.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін були єдиними фіналістами романтичного проєкту “Холостяк”, які після закінчення шоу змогли побудувати сім’ю, одружитися та стати батьками. Вони здавалися ідеальною парою, принаймні так, вони транслювали це на камеру. В 2020 році Добринін і Квіткова одружилися, у 2021 – у них народився син, а влітку 2022 року подружжя повінчалися.

Нікіта Добринін після заяви про розлучення зізнався, чи зраджував Квітковій

Нещодавно Даша Квітокова шокувала публіку заявою про те, що не живе разом з чоловіком. Дівчина так і не назвала конкретную причину розбрату, лише сказала, що вони набридли один одному. Очевидно, що є більш вагома причина для розлучення, проте Квіткова та Добринін тримають її в секреті.

Нещодавно нікіта Добринін вирішив відповісти на питання своїх прихильників у мікроблозі в Інстаграм. Один із підписників поцікавився у чоловіка, чи зраджував він своїй другій половинці.

Ось, що відповів Добринін:

Не було. Розумію, якщо про подібне часто пишуть, це поширена історія декого у відносинах, як і піднімати руку. Шкода, що ви таке виносили, терпіли. Любіть і цінуйте себе.

 Нікіта Добринін після заяви про розлучення зізнався, чи зраджував Квітковій
Нікіта Добринін після заяви про розлучення зізнався, чи зраджував Квітковій

Судячи з відповіді Нікіти, причиною розлучення з Квітковою точно не стала подружня невірність.

До слова, після заяви про розлучення Даша квіткова з сином вирушили на відпочинок на Мальдіви. А ось Нікіта Добринін вже пожинає плоди сімейного скандалу. Так, нещодавно стало відомо, що телеведучого прибрали з програми “ЖВЛ” і в новому сезоні його замінить примірний сім’янин Тимур Мірошниченко.

Схожі статті

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.