Легендарне повернення з США? Хореограф Влад Яма на тлі критики поділився фото з таксі в українській столиці

Відомий український хореограф Влад Яма з початку повномасштабної війни виїхав з України до США. Нещодавно знаменитість показав фотографію з таксі в Києві

24 лютого 2022 року Влад Яма разом зі своєю родиною виїхав з України до США. Спочатку виїзд не сильно турбував громадськість, оскільки на початку повномасштабної війни чимало чоловіків самостійно вивозили дружин та дітей у безпечні місця та повертались у свої домівки. Втім, час ішов, а український хореограф навіть не натякав на повернення додому.

Тоді публіка дуже обурилась через те, що Влад Яма навіть не пояснював свій виїзд з країни на тлі того, що мільйони українців жили та продовжують жити в умовах війни. Ба більш, колега зіркового хореографа Євген Кот висловив своє припущення, що Яма міг незаконно перетнути кордон України, адже кордони закрили рано вранці – щойно почався наступ російської армії.

Євген Кот раніше припускав, що Влад Яма міг незаконно виїхати за кордон
Євген Кот раніше припускав, що Влад Яма міг незаконно виїхати за кордон

Втім, навіть на тлі жорстокої критики від шанувальників, колег і товаришів Влад Яма продовжував мовчати про причини свого перебування в США. Разом з тим український хореограф виступав як діджей на американських вечірках та відвідував розважальні заходи.

Наприкінці вересня минулого року дружина Влада Ями пояснила, чому він залишається за кордоном. Хоча конкретних причин зіркова кохана не озвучила, це було першим коментарем щодо перебування чоловіка на території США. Так, Лілія пояснила, що в кожного “своя історія”, тому питання про причини виїзду вона вважає некоректними.

Дружина Влада Ями пояснила, чому хореограф виїхав за кордон
Дружина Влада Ями пояснила, чому хореограф виїхав за кордон

Втім, нещодавно український хореограф натякнув на повернення до Києва. На особистій сторінці Влада Ями в соціальній мережі Інстаграм з’явилась Історія, на якій знаменитість сфотографував сидіння в столичному таксі. Хореограф показав, як в одному з машин служби “Uber” водій залишив для пасажирів цукерки, антисептик і серветки.

Влад Яма зазначив, що “уберист” Антон його дуже здивував. А ось шанувальників стовідсотково здивувала геолокація, яку зірка прикріпив до опублікованої Історії. Схоже, що український хореограф й дійсно повернувся до України.

Історія на сторінці Влада Ями
Історія на сторінці Влада Ями

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.