Наташа Корольова розповіла про від’їзд її 20-річного сина від Тарзана з росії: “Спокійно відпустила”

Відома російська співачка Наташа Корольова, яка народилась в Києві, але не підтримує Україну під час війни, відправила за кордон з росії свого 20-річного сина Архипа Глушко.

Наташа Корольова в шлюбі з танцівником Сергієм Глушко, який відомий як Тарзан, народила єдиного сина Архипа. Йому вже 20 років, він пробував піти по стопах батьків і намагався освоїти танці на пілоні, а також музичну діяльністю, але вирішив не продовжувати і зайнявся сходознавством в одному з московських вузів.

Співачка підтримує рішення сина, тому що вважає, що справжній чоловік повинен досягати всього в житті своїми силами, а не за допомогою батьків. Тому Наташа не стала відмовляти сина, коли він вирішив їхати в Японію. Це недовгий візит, всього на два тижні, це стажування від університету, в якому Архип вчиться. Спочатку він мав їхати на три місяці, але запізнився з документами.

Наташа Корольова розповіла про від'їзд її 20-річного сина від Тарзана з росії
Наташа Корольова розповіла про від’їзд її 20-річного сина від Тарзана з росії

Корольова не переживає за спадкоємця, він не в перший раз їде в Японію. Вона хоче його вмовити поїхати за кордон на декілька місяців, щоб попрактикувати мову.

Вперше я його спокійно відпустила в Японію, коли йому було 14 років. Тоді він вперше поїхав один. Я надіюсь, що в наступному році вмовлю його поїхати в Японію на три місяці, він же прекрасно говорить японською

, – розповіла співачка в інтерв’ю росЗМІ.

Архип Глушко з дитинства цікавиться культурою сходу і хоче пов’язати з цим своє життя. Він навіть підробляє репетитором у вільний час.

Архип Глушко і Мелісса Волинкіна
Архип Глушко і Мелісса Волинкіна

Нагадаємо, 20-річний син Наташі Корольової і Тарзана живе окремо від батьків зі своєю дівчиною Меліссою Волинкіною. Раніше дівчина була танцівницею на пілоні, але зіркові батьки хлопця не зразу прийняли її в сім’ю. Вони змирились з вибором сина, коли Мелісса змінила образ життя і залишила колишню роботу. Ходили чутки, що молоді люди обручились, але це не підтвердилось. Архип не думає поки про сім’ю і хоче навчатись, а Мелісса вважає весілля надто дорогим задоволенням.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.