Після весілля з Віктором Павліком 28-річна Катя Репяхова хоче лягти під ніж: зміни почнуться з обличчя

Відома українська блогерка і дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про плани змінити свою зовнішність за допомогою пластичної хірургії.

Катерина Репяхова вийшла заміж за відомого українського співака Віктора Павліка в 2020 році. Вона почала активно займатись блогерською діяльністю вже тоді, зараз на її Інстаграм-блог підписані більше 150 тисяч користувачів. Для підписників дівчина показує своє цікаве життя, розповідає про шлюб з артистом, про виховання сина. У зіркової пари в 2021 році народився хлопчик Михайлик.

Павлік з Репяховою показали, як прикрасили дім до Нового року
Після весілля з Віктором Павліком Катя Репяхова хоче лягти під ніж

Молоді батьки дуже люблять спадкоємця, водять його на різні розвивашки, займаються з ним в басейні, всюди з ним подорожують. Саме після пологів Репяхова наважилась на консультацію пластичного хірурга, щоб зробити груди однаковими. Дружина Віктора Павліка зізналась, що у неї є комплекс через різні розміри, а після грудного вигодовування це стало більш помітним, а вставляти імпланти вона не хоче. Навіть, примірявши найменші за об’ємом імпланти, Катя не змінила свого рішення, здивувавши лікаря, тому що дівчата зазвичай приходять заради вау ефекту.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала зблизька своє декольте
Після весілля з Віктором Павліком Катя Репяхова хоче лягти під ніж

Операцію на бюсті дівчина відклала на майбутнє, зосередившись на іншому своєму недоліку. Вона вирішила зробити свій ніс. Ще давно Репяхова розповідала, що Віктор Павлік її відмовляв від ринопластики, тому що полюбив її саме з таким носом, який у неї зараз. Катя відкладала це, але все таки вирішила втілити цю мрію в життя.

Підписники блогерки вважають, що у неї акуратний носик, який не треба міняти, але Репяхова відмітила, що просто вміє обрати потрібний ракурс для кадру та об’єктивно вважає свій ніс негарним.

28-річна Катя Репяхова зізналася, як називає 57-річного Віктора Павліка вдома
Після весілля з Віктором Павліком Катя Репяхова хоче лягти під ніж

Нагадаємо, до шлюбу з Катериною Репяховою Віктор Павлік ще три рази був одружений. Третє розлучення сталося після його знайомства з дівчиною, яка підкорила його серце і закохала в себе, не дивлячись на велику різницю у віці.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.