Олександр Еллерт зізнався, що шкодує про розставання з Холостячкою Ксенією Мішиною: “Спробую зробити все”

Відомий український гуморист та учасник 1 сезону романтичного шоу "Холостячка" Олександр Еллерт після розставання з Ксенією Мішиною збирався повернути актрису.

В проекті “Холостячка” українська актриса Ксенія Мішина обрала гумориста Олександра Еллерта, з яким у неї зав’язався бурхливий роман. Закохані не приховували своїх стосунків і в Мережі часто ділились романтичними фото, але в липні 2021 року Мішина публічно заявила про розставання через надто драматичні відносини. Саші вдалось зробити все, щоб повернути кохану.

Олександр Еллерт зізнався, що шкодує про розставання з Холостячкою Ксенією Мішиною
Олександр Еллерт зізнався, що шкодує про розставання з Холостячкою Ксенією Мішиною

Вони були парою до кінця жовтня, поки актриса не повідомила про остаточний розрив, а через деякий час відписалась від Еллерта в Інстаграмі. Пізніше в інтерв’ю Ксенія зізнавалась, що в парі з Олександром відчувала постійний стрес, вони не могли виправити те, що робили один одному боляче, іноді доходило до божевілля через безпідставні ревнощі. Також Мішина відмітила, що пішла від нього не тому, що перестала кохати, а тому що більше не могла щось змінити.

Еллерт потім дав інтерв’ю Славі Дьоміну для його YouTube і розповів, що не втратив надію і хоче бути разом з Ксюшею та зробить для цього все, тому що впевнений, що вони обидва мають почуття один до одного:

Я в це вірю і спробую зробити все, щоб все налагодилося

, – розповідав переможець “Холостячки”.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Олександр Еллерт зізнався, що шкодує про розставання з Холостячкою Ксенією Мішиною

Це інтерв’ю гуморист давав на початку зими 2022 року ще до повномасштабної війни. Коли вона почалась, він разом з Мішиною і ще декількома друзями якийсь час жив на західній Україні. Фанати думали, що біда примирила екс-пару, але пізніше Ксенія різко відповіла на питання підписника про Еллерта, попросивши більше ніколи не асоціювати її з цим чоловіком. Що конкретно сталося — актриса не відповіла, але наврядчи вони ще колись будуть разом.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.