“Тільки еліта може допомагати за кордоном”: у мережі засудили Влада Яму за хвастощі ідеальним життям у Маямі

Український хореограф і танцівник Влад Яма 24 лютого разом з дружиною та дитиною виїхав за кордон. Знаменитість розгнівав мережу тим, що поділився фото з пляжу в Маямі

Відомий український хореограф Влад Яма з початку повномасштабного вторгнення разом з родиною живе за кордоном. Чоловік виїхав з сином та дружиною 24 лютого, проте не повернувся додому, залишивши близьких у безпечному місці. Через це знаменитість нарвався на критику зі сторони шанувальників, товаришів та колег.

Попри велику кількість запитань, чому Влад Яма досі перебуває за кордоном, зіркова сім’я ігнорує цікавість шанувальників та продовжує вдавати, ніби все добре. Український хореограф майже за рік ні одного разу не висловився про свою “втечу”, а от його дружина Лілія закликала не критикувати її чоловіка, оскільки “ситуації бувають різні”.

Влад Яма з початку повномасштабного вторгнення знаходиться у США
Влад Яма з початку повномасштабного вторгнення знаходиться у США

Попри свою відсутність вдома знаменитість заявляє, що постійно допомагає рідній країні фінансово, на своєму фронті. Цього разу Влад Яма взяв участь в благодійному аукціоні – зірка продає лоти, наприклад зустріч з ним чи урок хореографії, а зароблені кошти “донатить” на потреби українців та армії, зокрема.

Про це Влад Яма повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, додавши до допису фотографію з білосніжних пляжів Маямі. На новому фото знаменитість позує в образі головних героїв популярного американського серіалу “Рятівники Малібу”. Підписники хореографа не знайшли цей кадр доречним і знову засудили поведінку зірки.

Влад Яма поділився новим фото на особистій сторінці
Влад Яма поділився новим фото на особистій сторінці

У коментарях до нового допису українського хореографа почали з’являтись коментарі з критикою:

  • “А в цей час на війні гинуть найкращі…”;
  • “Теж зустріч у Маямі буде?”;
  • “Ну так, тільки еліта може допомагати за кордоном”;

Дружина знаменитості відповіла на коментарі від фанатів, заявивши, що “ніхто не знає обставин кожного”.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.