Олена Кравець пішла з “Кварталу” на “1+1”, а Лілія Ребрик – з “Ранку з Україною”: перебралися на канал “Дом”

За останній рік життя українців змінилося кардинально. Зіркам теж довелося підлаштовуватися під сучасні реалії. Ніхто не міг подумати, що Олена Кравець покине "1+1", а Лілія Ребрик – ТРК "Україну". Де працевлаштувалися зірки?

Олена Кравець

Екранна дружина Володимира Зеленського після початку війни виїхала з України на кілька місяців. А коли повернулася, то до свого улюбленого “Кварталу 95” вже не повернулася. Важко було собі уявити Олену в іншому шоу, та вона врешті здійснила власну мрію – стала телеведучою.

Олена Кравець здійснила давню мрію стати ведучою

На каналі “Дом” кумі президента довірили вести передачу “Тихий вечір з Оленою Кравець”. Вона запрошує в студію відомих гостей і спілкується з ними на актуальні теми сьогодення.

Лілія Ребрик

Колишня гімнастка була певна, що допрацює на телеканалі “Україна” до пенсії. Та реалії життя внесли корективи – канал Ахметова закрився, і Ребрик залишилася безробітною. Та цінну людину з чималим досвідом відразу ж запросили на інше місце роботи.

Ліля Ребрик змушена була перейти на інший телеканал

Тепер Ребрик на телеканалі “Дом” веде програму “Дочекаюсь”, допомагаючи людям знаходити своїх рідних, які загубилися в горнилі війни.

Володимир Остапчук

Телеведучий оновив не лише особисте життя, але й отримав нову роботу. З “України” перемістився на канал “Дом”, ставши ведучим програми, яка пов’язана з освітою Володимира.

Володимир Остапчук у новому шоу згадав першу професію

Остапчук раніше працював учителем, а тепер у програмі “Ліс рук” повернувся у рідну шкільну стихію. В шоу беруть участь знавці у літературній сфері і школярі з усієї України. Тільки на відміну від шкільного уроку питання ставить не вчитель, а учні.

Світлана Леонтьєва

Світлана Леонтьєва знайшла роботу на каналі Дом

Ведуча асоціювалася у телеглядачів із каналом “Інтер”. Тепер же її можна побачити в програмі “Точка опори” на каналі “Дом”. Програма побудована у вигляді інтерв’ю з відомими людьми. Гості програми розповідають, як пристосовуються до умов, які нам диктує життя.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.