Злата Огнєвіч, Jerry Heil, Тіна Кароль вбралися у модні шапки: як оцінили головні убори зірок стилісти

Дівчата не люблять головні убори і навіть узимку намагаються уникати їх. Але такі вишукані шапочки, які надягають зірки, сподобаються багатьом, і захочеться й собі мати таку ж.

Злата Огнєвіч

В Інстаграм-акаунті співачки переважна більшість світлин, де зірка красується довгим волоссям. Та є одне фото, де у Злати на голові в’язана спортивна шапочка. У такому вигляді Огнєвіч завела мову про волонтерство.

Виявляється, на допомогу людям у Протасовому Яру завдяки спільним зусиллям було зібрано чверть мільйона гривень. Тепер постраждалі отримають будматеріали, меблі та необхідну техніку. На що коментатори відреагували наступним чином:

Велике серце видно за кілометр”.

“Пишаюсь”.

“Така красива і з таким добрим серцем.

Jerry Heil

Зима цьогоріч поки що не дуже люта. Але Яна Шимаєва, яку ми знаємо під сценічним ім’ям Jerry Heil, підготувалася до холодів завчасно. Дівчина придбала шапку з вушками і тепер змушена демонструвати її навіть за плюсової погоди.

Колись її пісня “Охрана! Отмєна” про хлопця, який переплутав ім’я дівчини, наробила чимало шереху в шоубізі. Тепер же часи змінилися і диктують нові реалії. Композиція “Мрія” зайшла в згорьовані душі українців, і тепер її співають усі. Навіть випускники на руїнах своїх шкіл.

Тіна Кароль

У свій день народження артистка вирішила представити власну колекцію одягу. Бренд @onebyoneua складається з суконь, костюмів, джинси, а також стильних балаклав, які зігріють за зимної погоди, а ще надихнуть на патріотичний лад, тим паче, що на кожній речі є надпис із трьох букв: ЗСУ.

https://www.instagram.com/p/Cn1DY7WKRZk/

Зірка сама виступила моделлю пухнастої шапочки, що закриває обличчя від поривів вітру. Підготовка колекції відбувалася під звуки сирен, вибухів і за регулярних відключень світла. Підписники Тіни жваво відгукнулися:

З Днем народження, мала! Перемоги нам!”

“Вітаємо, Тіно, фантастична, неповторна!

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.