Екснаречений Злати Огнєвіч Андрій Задворний разом з майже вдвічі молодшою коханою поїхав відпочивати у Карпати

Переможець другого сезону популярного реаліті "Холостячка" Андрій Задворний засвітився на фотографіях з курорту. Туди підприємець вирушив разом з новою дівчиною, вдвічі молодшою за Злату Огнєвіч

Вперше українці познайомились з Андрієм Задворним на телепроєкті “Холостячка” зі Златою Огнєвіч. Між чоловіком і українською співачкою швидко виникла іскра, а врешті-решт підприємець став переможцем шоу. Проте, зіркові стосунки довго не протримались і вже через півтора місяця Задворний і Огнєвіч розійшлись.

Довгий час колишні закохані приховували особисте життя, а українська співачка сконцентрувалась на власній кар’єрі. Втім, наприкінці минулого року стало відомо, що Андрій Задворний почав стосунки з дівчиною, вдвічі молодшою за його колишню наречену. Так, спершу чоловік опублікував на особистій сторінці в Інстаграмі фото з коханою зі спини.

Андрій Задворний вперше після розлучення з Огнєвіч показав нову дівчину
Андрій Задворний вперше після розлучення з Огнєвіч показав нову дівчину

Пізніше у мережі з’ясували, яка дівчина стала загадковою обранкою підприємця. Андрій Задворний закрутив роман з 19-річною моделлю з Чернівців Юлею Поляк. Наразі невідомо, як познайомилась і почала стосунки новоспечена парочка, проте можна сказати напевно, що разом вони почуваються дуже добре.

Такі висновки можна зробити з останніх опублікованих Юлією Поляк фотографій зі своїм бойфрендом. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина показала, як відпочиває з Андрієм Задворним у Карпатах. Вперше за довгий час зіркова пара наважилась продемонструвати авдиторії, як виглядає разом.

Нова дівчина Андрія Задворного показала фото з коханим з Карпат
Нова дівчина Андрія Задворного показала фото з коханим з Карпат
Юлія Поляк з Андрієм Задворним у Карпатах
Юлія Поляк з Андрієм Задворним у Карпатах

На опублікованих кадрах Задворний і Поляк виглядають щасливими, а свідчить про це усмішка на їхніх обличчях. Закохані гармонійно позують на тлі карпатських гір, ніжно обіймаючи одне одного. Юлія Поляк, нова кохана українського підприємця, доволі мило підписала нові кадри – дівчина назвала свого бойфренда “котом” і додала емодзі сердечка.

Юлія Поляк та Андрій Задворний відпочивають у Карпатах
Юлія Поляк та Андрій Задворний відпочивають у Карпатах
Нова дівчина Задворного опублікувала кадри з курорту
Нова дівчина Задворного опублікувала кадри з курорту
Кадри з фотосесії Задворного з новою дівчиною
Кадри з фотосесії Задворного з новою дівчиною

Нагадаємо, що у грудні 2021 року стало відомо, що Андрій Задворний і Злата Огнєвіч завершили стосунки. Ініціатором розриву став чоловік, а, за словами співачки, це стало для неї несподіванкою. Переможець “Холостячки-2” заявив, що в нього зникли почуття до Злати.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.