Екснаречений Злати Огнєвіч Андрій Задворний разом з майже вдвічі молодшою коханою поїхав відпочивати у Карпати

Переможець другого сезону популярного реаліті "Холостячка" Андрій Задворний засвітився на фотографіях з курорту. Туди підприємець вирушив разом з новою дівчиною, вдвічі молодшою за Злату Огнєвіч

Вперше українці познайомились з Андрієм Задворним на телепроєкті “Холостячка” зі Златою Огнєвіч. Між чоловіком і українською співачкою швидко виникла іскра, а врешті-решт підприємець став переможцем шоу. Проте, зіркові стосунки довго не протримались і вже через півтора місяця Задворний і Огнєвіч розійшлись.

Довгий час колишні закохані приховували особисте життя, а українська співачка сконцентрувалась на власній кар’єрі. Втім, наприкінці минулого року стало відомо, що Андрій Задворний почав стосунки з дівчиною, вдвічі молодшою за його колишню наречену. Так, спершу чоловік опублікував на особистій сторінці в Інстаграмі фото з коханою зі спини.

Андрій Задворний вперше після розлучення з Огнєвіч показав нову дівчину

Пізніше у мережі з’ясували, яка дівчина стала загадковою обранкою підприємця. Андрій Задворний закрутив роман з 19-річною моделлю з Чернівців Юлею Поляк. Наразі невідомо, як познайомилась і почала стосунки новоспечена парочка, проте можна сказати напевно, що разом вони почуваються дуже добре.

Такі висновки можна зробити з останніх опублікованих Юлією Поляк фотографій зі своїм бойфрендом. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина показала, як відпочиває з Андрієм Задворним у Карпатах. Вперше за довгий час зіркова пара наважилась продемонструвати авдиторії, як виглядає разом.

Нова дівчина Андрія Задворного показала фото з коханим з Карпат
Юлія Поляк з Андрієм Задворним у Карпатах

На опублікованих кадрах Задворний і Поляк виглядають щасливими, а свідчить про це усмішка на їхніх обличчях. Закохані гармонійно позують на тлі карпатських гір, ніжно обіймаючи одне одного. Юлія Поляк, нова кохана українського підприємця, доволі мило підписала нові кадри – дівчина назвала свого бойфренда “котом” і додала емодзі сердечка.

Юлія Поляк та Андрій Задворний відпочивають у Карпатах
Нова дівчина Задворного опублікувала кадри з курорту
Кадри з фотосесії Задворного з новою дівчиною

Нагадаємо, що у грудні 2021 року стало відомо, що Андрій Задворний і Злата Огнєвіч завершили стосунки. Ініціатором розриву став чоловік, а, за словами співачки, це стало для неї несподіванкою. Переможець “Холостячки-2” заявив, що в нього зникли почуття до Злати.