Співаючий ректор Поплавський затягнув зірку “Холостяка” Григорія Решетніка в КНУКіМ: “Гріша — викладач”

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік провів зустріч зі студентами університету культури і мистецтв. Вони вже звикли до зірок, тому що їх ректор — артист Михайло Поплавський.

Григорій Решетнік давно працює на телеканалі СТБ і веде такі телешоу, як “Холостяк”, “Холостячка”, “Як вийти заміж”, “Неймовірна правда про зірок” і нову авторську програму “Як ти?, яку він запустив після початку повномасштабної війни і спілкується з українськими знаменитостями про те, як змінилось їх життя після 24 лютого 2022 року. Також Григорій був диктором телеканалів “Інтер”, “1+1” і “2+2”.

Своїм досвідом Решетнік ділиться зі студентами Київського національного університету культури і мистецтв, в якому він викладає на факультеті кіно і телебачення під керівництвом співаючого ректора Михайла Поплавського. Гріша в цьому вузі вчився і отримав червоний диплом магістра, а також закінчив там аспірантуру.

В своєму Інстаграм-блозі телеведучий показав, як пройшла чергова зустріч зі студентами і абітурієнтами:

Гріша — викладач. Зустрівся сьогодні з рідним ректором, своїми студентами та абітурієнтами! У нас надзвичайно талановита молодь, яка одразу після перемоги засяє з новою силою

, – поділився Решетнік.

На одному з фото із серії телеведучий позував разом з Михайлом Михайловичем Поплавським.

Телеведучий Григорій Решетнік став викладачем в КНУКіМ
Телеведучий Григорій Решетнік став викладачем в КНУКіМ

Для цієї зустрічі Григорій Решетнік обрав сірий костюм з піджаком в клітинку та модні зелені черевики, Поплавський як завжди був в синьому костюмі з червоною краваткою.

Нагадаємо, шлях шоумена до успіху був дуже тернистим. Навчаючись на третьому курсі, він почав працювати журналістом і диктором на каналах “Інтер”, “СТБ” і “1+1”, але отримати посаду ведучого виявилось не так просто. Григорій відвідав велику кількість кастингів, щоб довести продюсерам свій професіоналізм і тільки в 2010 році його мрія здійснилась.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.