Холостяки всіх сезонів, які стали батьками, але не всі з переможницями: Чмерковський, Добринін, Михайлюк

Нещодавно закінчився 12 сезон романтичного проєкту "Холостяк", але в результаті стало відомо, що після закінчення шоу пара не склалася. Хто із 12 героїв-красенів все ж зумів знайти другу половинку і стати сім'янином, читайте далі в матеріалі.

Нажаль, казкові історії кохання, які глядачі бачать на телеекранах, закінчуються, як тільки вимикаються камери. Це довели вже 12 сезонів романтичного проєкту “Холостяк”. Як відомо, лише одна пара після шоу, а саме Нікіта Добринін і Даша Квіткова, змогла побудувати справжню сім’ю, але нещодавно стало відомо, що і вони розлучаються. Втім, деякі холостяки все ж знайшли своє кохання і побудували сім’ю вже поза проєктом.

Максим Чмерковський

Максим Чмерковський з дружиною та сином
Як виглядає дружина та син Максима Чмерковського

Максим Чмерковський став першим українським “Холостяком”. У фіналі шоу чоловік обрав дівчину на ім’я Олександра Шульгіну, проте їхня історія кохання не мала продовження в реальному житті. Вже через рік Максим почав будувати стосунки з танцівницею Петою Маргатройд. У 2017 році вони стали батьками хлопчика і наразі готуються стати батьками вдруге.

Костянтин Євтушенко

Костянтин Євтушенко з дружиною
Як виглядає дружина Костянтин Євтушенка

Герой четвертого сезону “Холостяка” Костянтин Євтушенко теж не зміг побудувати стосунки з переможницею проєкту. Втім, після закінчення шоу чоловік дуже швидко знайшов своє справжнє кохання. Нею стала олімпійська чемпіонка, багатоборка Наталія Добринська. У шлюбі Костянтина і Наталії у них народилося троє дітей.

Дружина та діти Костянтина Євтушенка
Як виглядають дружина та діти Костянтина Євтушенка

Дмитро Черкасов

Як виглядає дружина та діти Дмитра Черкасова
Як виглядають дружина та діти Дмитра Черкасова

Герой сьомого сезону “Холостяка” Дмитро Черкасов теж не залишився зі своєю обраницею після закінчення проєкту. У 2018 році чоловік одружився зі своєю фанаткою Олександрою, яка народила йому двох синів.

Нікіта Добринін

З ким після розлучення Квіткової і Добриніна залишився маленький син
Як виглядає дружина та син Нікіти Добриніна

Нікіта Добринін – герой девятого сезону шоу “Холостяк” і перший, хто знайшов на проєкті своє справжнє кохання. Зі своєю обраницею Дашею Квітковою Нікіта одружився, побудував будинок і став батьком сина. Втім, ці стосунки виявились недовговічними. Нещодавно стало відомо, що Добринін і Квіткова розлучаються.

Максим Михайлюк

Як виглядає дружина та донька Макса Михайлюка
Як виглядає дружина та донька Макса Михайлюка

Герой 10-го “Холостяка” розійшовся зі своєю обраницею відразу після закінчення проєкту. Але вже поза шоу чоловік досить швидко знайшов свою половинку. Нею стала модель Даша Хлистун, яка подарувала Максиму доньку Аріану.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.