Вихідці з села, які стали супер-зірками: Олег Винник, Надія Мейхер, Тіна Кароль та інші

Серед багатьох українських зірок багато тих, які народились і виросли в маленьких селах. У свій час вони поїхали підкорювати столицю і в них це вдалося, адже зараз їх знає кожен українець.

Більшість людей вважають, що у дітей, які виросли у великих містах, набагато більше шансів побудувати успішну кар’єру, ніж у вихідців з села. В цьому є доля правди, адже в місті більше можливостей здобути гарну освіту, ходити на різні гуртки та інше. Втім, герої нашої сьогоднішньої статті доводять, що навіть народившись у маленькому селі, можливо стати супер-зіркою. Головне, бути талановитим та мати велике бажання досягти успіху.

Олег Винник

Що відомо про особисте життя Олега Винника
Вихідці з села, які стали супер-зірками: Олег Винник

Олега Винника називають повелителем жіночих сердець, адже за ним “сохнуть” тисячі українських жінок. Цікаво, що цей харизматичний красунчик народився і виріс в маленькому селі на Черкащині у сім’ї звичайних робітників.

Тіна Кароль

Тіна Кароль представила нову лінійку одягу
Вихідці з села, які стали супер-зірками: Тіна Кароль

Поп-діва української естради Тіна Кароль народилася в маленькому селі Оркутан, Магаданської області. Коли Тіні було 7 років, вона з батьками переїхала на Батьківщину матері у Івано-Франківськ. Там Кароль проживала до закінчення школи.

Михайло Поплавський

Михайло Поплавський
Вихідці з села, які стали супер-зірками: Михайло Поплавський

Співаючий ректор Михайло Поплавський народився і виріс у селі Мечиславка, Кропивницької області. Артист не забуває свою малу батьківщину і часто допомагає рідному селу. З останнього, Поплавський профінансував відкриття більярдного клубу у рідному селі.

Надія Мейхер

40-річна Надія Мейхер похизувалася тонкою талією в обтислій спідниці
Вихідці з села, які стали супер-зірками: Надія Мейхер

Майбутня зірка “Віа Гри” Надія Мейхер народилася і виросла у маленькому селі Збручівка на Хмельниччині. Там Надія прожила до закінчення школи, після чого поступила у Хмельницький педагогічний університет.

Софія Ротару

Софія Ротару допомагає братам, як може
Вихідці з села, які стали супер-зірками: Софія Ротару

Легендарна українська співачка Софія Ротару народилася у селі Маршинці Чернівецької області. Майбутня зірка росла у багатодітній родині фактично у злиднях. Софія багато працювала по господарству і допомагала батькам торгувати на ринку. Втім, це не завадило їй стати відомою артисткою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.