У мережу потрапило відео поцілунку Єфросиніної з Дурнєвим: ведуча пояснила близькість – “Я була така щаслива”

Нещодавно у мережі спливло несподіване відео, на якому смілива Маша Єфросиніна подарувала поцілунок Олексію Дурнєву. Заміжня знаменитість спробувала пояснити цю ситуацію

Відома українська телеведуча та благодійниця Маша Єфросиніна завжди відрізнялась сміливою поведінкою та вмінням поставити на місце тих людей, які беззаперечно цього потребують. Так сталось і у випадку з ведучим і блогером Олексієм Дурнєвим. У новому випуску власного шоу “Екзамен” з Дурнєвим Єфросиніна пояснила, чому колись поцілувала чоловіка, перебуваючи у шлюбі з Хромаєвим.

Маша Єфросиніна пояснила, чому вирішила поцілувати Дурнєва
Маша Єфросиніна пояснила, чому вирішила поцілувати Дурнєва

Чимало шанувальників української ведучої здивувались тим, що гостем нового випуску її шоу став саме Дурнєв. Подібна реакція викликана тим, що насправді взаємини зіркових колег не відрізняються ідилією. Наприклад, наприкінці минулого року Дурнєв відмовився від інтерв’ю з Єфросиніною, назвавши її “суперзіркою з минулого”.

До слова, подібне напруження у взаєминах Дурнєва та Єфросиніної простежується не перший рік. Пояснити це насправді доволі просто. Так, українська ведуча завжди була сміливою жінкою, здатною без проблем захистити себе та власні кордони. А ось Дурнєв постійно відрізнявся зухвалою, стереотипною чоловічою поведінкою.

Дурнєв назвав Єфросиніну суперзіркою з минулого
Дурнєв назвав Єфросиніну суперзіркою з минулого

У новому випуску “Екзамену” українська ведуча пригадала, як у минулому їй вдалось “заткнути рота” блогеру. Маша Єфросиніна пригадала, що одного разу вона стала тією, до кого підійшов Олексій у його колись популярній передачі “Дурнєв +1”. Тоді чоловік поцікавився в зірки, чи продовжувала б вона дивитись українське телебачення, якби жінкам з маленьким бюстом заборонили працювати ведучими.

Подібне некоректне питання тільки насмішило Машу Єфросиніну, тому вона коротко та зрозуміло “опустила” Дурнєва на землю, відповівши, що жінок на телебаченні вона не розглядає, а слухає. Наостанок знаменитість поцілувала Олексія, залишивши його переварювати свою відповідь.

Момент поцілунку Єфросиніної та Дурнєва
Момент поцілунку Єфросиніної та Дурнєва

Я була така щаслива, що я заткнула цього нарваного нахабу. І в тебе завжди було таке обличчя, типу ти не зрозумів, де ти, а тут [після поцілунку – прим. ред.] ти трохи “підзібрав” своє обличчя і став нормальним

– пригадала Єфросиніна.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.