Витратив багато грошей: Леся Нікітюк показала романтичний подарунок від чоловіка – купа кульок і тисяча троянд

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк ретельно приховує абсолютно всі деталі особистого життя, проте деякі з них таки неможливо залишати в таємниці

Тримає особисте життя за сімома замками – саме так можна описати відому українську ведучу та блогерку Лесю Нікітюк. Знаменитість завжди вміла підіймати настрій своїм шанувальникам, вдало жартувати, але ніколи не полюбляла виставляти особисте на показ. Хоча ведуча й досі не зізнається, чи зайняте зараз її серце, на особистій сторінці зірки час від часу з’являються “звіти” про романтичні презенти.

Леся Нікітюк відрізняється не лише акторською харизмою та хорошим почуттям гумору, а й жіночністю та привабливістю. Саме тому знаменитість користується увагою від протилежної статті. Такий висновок можна зробити, зокрема, з останніх Історій на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Інстаграм.

Відома українська ведуча Леся Нікітюк показала, який подарунок їй зробив таємничий залицяльник
Відома українська ведуча Леся Нікітюк показала, який подарунок їй зробив таємничий залицяльник

Такі кадри нещодавно з’явились у блозі української ведучої. Ймовірно, загадковий кавалер Лесі Нікітюк вирішив здивувати дівчину несподіваним подарунком. Знаменитість розповіла, що вийшла з ліфта та побачила купу кульок у вигляді сердець і неймовірну кількість троянд – спершу здається, ніби у кошиках тисяча й одна квітка.

Втім, українська ведуча й у такий романтичний момент не обійшлась без гумору. Так, Нікітюк зауважила, що консьєржку в її будинку також звати Лесею, тому цілком ймовірно, що троянди загадковий кавалер залишив саме їй.

Українська ведуча Леся Нікітюк пожартувала про подарунок, який знайшла у під'їзді
Українська ведуча Леся Нікітюк пожартувала про подарунок, який знайшла у під’їзді

Пізніше знаменитість продемонструвала робочий процес – Леся Нікітюк вирушила на фотосесію. Втім, пожартувала українська ведуча, під час знімання вона не могла викинути з голови резонне питання: кому ж таки подарували троянди.

Леся Нікітюк зізналась, що не розуміє, кому насправді подарували троянди та кульки
Леся Нікітюк зізналась, що не розуміє, кому насправді подарували троянди та кульки

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.