37-річна Злата Огнєвіч засвітила каблучку на безіменному пальці: фіналіст “Холостячки” Діма Шевченко дав знак

Відома українська співачка Злата Огнєвіч поділилась в своєму Інстаграм-блозі результатом нової шикарної фотосесії та засвітила на безіменному пальці каблучку.

Злата Огнєвіч по новому відкрилась для своїх шанувальників, ставши героїнею шоу “Холостячка” 2 сезон. Вона пішла шукати кохання і серед претендентів на її серце було багато гідних кандидатів. Макс Тарапата дуже красиво залицявся до співачки, Дмитро Шевченко був головним об’єктом обожнювання Злати, казкове життя їй міг подарувати Андрій Хветкевич, але Огнєвіч вибрала в фіналі Андрія Задворного, який кинув її через півтора місяці.

37-річна Злата Огнєвіч засвітила каблучку на безіменному пальці
37-річна Злата Огнєвіч засвітила каблучку на безіменному пальці

З тих пір Холостячка самотня, але їй приписують романи з іншими чоловіками з реаліті-шоу. Вона розповідала, що спілкується з фіналістом Дімою і Максом, але не ділилась подробицями, наскільки між ними дружні відносини.

На цей раз в своєму Інстаграм-блозі Злата Огнєвіч виклала шикарне фото з нової фотосесії в чорному образі з пір’ям і золотими прикрасами. На безіменному пальці її руки видно каблучку як у нареченої.

Зважаючи на те, що знімок дуже гарячий і романтичний, він зібрав багато лайків і коментарів. Головний лайк залишив фіналіст “Холостячки” Дмитро Шевченко, який болісно сприйняв відмову Злати.

37-річна Злата Огнєвіч засвітила каблучку на безіменному пальці

Інші підписники Огнєвіч відмітили, що вона дуже гарна і смілива жінка, яка надихає. Артистка вирішила поділитись лайфхаками, як їй вдається в ці буремні часи зберігати рівновагу:

Мені допомагають історії сильних людей. І я знаю, що я — також сильна людина. Але і тверді духом сумніваються, різниця лише в тому, щоб після сумлінь знайти сили для наступного кроку. Мій спосіб зберігати тверезе мислення, живучи в епіцентрі подій прекрасної країни, проти якої ведеться підступна й виснажлива війна: я принципово не дивлюсь новини, щоб зберегти психіку; з певного часу я видалила усі новинні телеграм пабліки, бо навіть 10 хвилин в них наводили на мене жах; я не знецінюю свої емоції, бо вони мої та важливі саме зараз; я не можу вплинути на кількість випущених по нам ракет й фронтову ситуацію. Але я можу і підтримую економіку України, роблю посильні внески, організовую волонтерські ініціативи, підтримую близьких, зігріваю серця військових під час наших концертів. І… Створюю пісні. Бо, саме музика й культура є обличчям нації,

– написала Злата і побажала кожному знайти місце в своєму серці для світла і любові.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.