Як виглядає найдорожчий з будинків Оксани Марченко: екс-ведуча “Х-Фактора” може забути про розкішне життя

Горезвісна телеведуча Оксана Марченко зараз знаходиться у вигнанні, але всі багатства та шикарні будинки з собою не забереш. Пригадаємо, де жила зірка задовго до того, як покинула Україну

Вже ні для кого не секрет, що до того, як з ганьбою покинути Україну, відоме подружжя Медведчука-Марченко жили “на широку ногу”. Один з найдорожчих маєтків зіркової парочки, в якому, зокрема, політик відбував домашній арешт, знаходиться в історичній місцевості української столиці – Пущі-Водиці. Одного разу 2020 року журналістам “Схем” вдалось підібратись до палацу Віктора Медведчука й показати, як він з дружиною жив.

Палац Медведчука й Марченко

Нагадаємо, що раніше горезвісна ведуча Оксана Марченко намагалась довести всьому світу, що насправді її з Медведчуком родина є дуже “невибагливою” та “простою”. Втім, коли були оприлюднені результати журналістського розслідування, легенда знаменитості виявилась зруйнованою.

Кадри маєтку Медведчука й Марченко, зроблені з безпілотника
Кадри маєтку Медведчука й Марченко, зроблені з безпілотника

Під час вже згаданого розслідування журналістам “Схем” вдалось здобути план зіркового палацу. Отже, почати розповідь варто з креслень цокольного поверху. Там насправді все дуже просто – кімната для покоївок, пральня, гардероб для суконь, сховище для картин, склад килимів, валіз, шуб і навіть ялинкових прикрас. Детальніше можна побачити на кресленнях.

План цокольного поверху маєтку Марченко й Медведчука
План цокольного поверху маєтку Марченко й Медведчука

На першому поверсі маєтку зіркової парочки можна знайти і перукарню, і тренажерний зал, і басейн, і галерею, і навіть кабінет Оксани Марченко. Особливо привертає увагу кімната для зберігання сервізу, де, ймовірно, можна було знайти сервізи Fabergé та “Гермес”, які були згадані в декларації Медведчука.

Перший поверх маєтку Марченко й Медведчука
Перший поверх маєтку Марченко й Медведчука

На другому поверсі здебільшого розташовані спальні кімнати сімейства. У будинку жила й донька Медведчука та Марченко Дарина, а також син Оксани Марченко Богдан. Також на другому поверсі можна знайти 6 балконів, серед яких один належить камінній залі, а інший – басейну.

А ось на третьому поверсі маєтку “зустрілись” релігія та відпочинок – біля домашньої церкви Марченко й Медведчука, як не дивно, розташовано бар. Також на горішньому поверсі можна знайти гостьову кімнату та “багатофункціональний зал”.

Другий поверх маєтку
Другий поверх маєтку
Третій поверх маєтку
Третій поверх маєтку

Згідно з деклараціями Віктора Медведчука та Оксани Марченко, площа цього маєтку складає 2113 квадратних метрів.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.