Відмовились від батьківства заради кар’єри: Кучеренко і Комаров, Руслана і Ксенофонтов та інші зіркові пари

Хтось знаходить сенс життя у дітях, а хтось вважає, що без дітей життя краще. Хто з відомих зіркових пар не поспішає з батьківством і чому, читайте далі в матеріалі.

Герої нашої сьогоднішньої статті ще не стали батьками. У когось, все попереду, а хтось вже наврядчи зможе відчути радість батьківства.

Потап і Настя Каменських

Настя Каменських покинула Потапа в Україні
Відмовились від батьківства заради кар’єри: Потап і Настя Каменських

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменським разом вже багато років. Зіграли весілля вони у травні 2019-го, втім оформили стосунки вони набагато раніше. Одразу після весілля подружжя неодноразово в інтерв’ю говорили, що мріють про дітей і вже працюють над цим питанням. Втім, роки йдуть, а Каменських досі не вагітна. Цікаво, що останнім часом зіркове подружжя почали уникати питань про поповнення, помітно, що ці питання їх навіть драдують. Прихильники підозрюють, що така поведінка Потапа і Каменських може означати, що подружжя мають проблеми з зачаттям. Наразі, ці чутки не мають прямого підтвердження.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко

Дружина Комарова зізналась, за що пишається ним
Відмовились від батьківства заради кар’єри: Комаров і Кучеренко

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко  одружилися у 2019 році і відразу отримали статус найкрасивішої пари українського шоу-бізнесу. Подружжя мають значну різницю у віці: Дмитро старший за свою дружину на 15 років. Поки що подружжя не поспішають стати батьками, адже Олександра ще досить молода і лише починає свою кар’єру на телебаченні. Однак, у цієї пари точно все попереду.

Руслана Лижичко і Олександр Ксенофонтов

Чоловік Руслани Лижичко Олександр Ксенофонтов
Відмовились від батьківства заради кар’єри: Руслана Лижичко і Олександр Ксенофонтов

Українська співачка Руслана Лижичко вже понад 25 років знаходиться у шлюбі з продюсером Олександром Ксеновонтовим. Дітей у пари немає. Співачка неодноразово в інтерв’ю зізнавалася, що мріє стати мамою. Руслана часто говорить одну і ту саму фразу, що стане мамою, якщо Бог дасть. Зараз Руслані вже 49 років, очевидно, що самостійно співачка вже не зможе народити, а поведінка співачки вказує на проблеми з зачаттям.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.