Григорій Решетнік пішов з СТБ на Новий канал: мітить на місце поруч з Лесею Нікітюк після звільнення Притули?

Відомого українського ведучого вже встигли прозвати обличчям телеканалу СТБ. Втім, нещодавно Григорій Решетнік "засвітився" на зніманнях телепроєкту на Новому каналі

У дитинстві дідусь майбутньої зірки сильно переживав через те, що в хлопчика занадто низький тембр голосу, як для дитини його віку. Хвилювання дідуся дійшли до того, що він порадив батька Григорія Решетніка звернутись до лікарів. Пізніше з’ясувалось, що з хлопчиком все добре, а через багато років його голос запам’ятала та полюбила чи не вся країна.

Відомого українського телеведучого звикли бачити виключно на каналі “СТБ”. Знаменитість залишається незмінним ведучим проєктів “Холостяк” і “Холостячка”. За час своєї кар’єри на телебаченні зірка був ведучим шоу “Україна має талант”, “Неймовірна правда про зірок”, “Dizel Night”. Крім того, довгий час Решетнік працював диктором на каналі “СТБ”.

Григорій Решетнік чи не всю кар'єру побудував на телеканалі СТБ
Григорій Решетнік чи не всю кар’єру побудував на телеканалі СТБ

Втім, нещодавно мережу сполохав несподіваний допис дружини відомого українського ведучого. Так, Христина Решетнік показала кадри зі знімання проєкту “Є питання”, який транслюється на Новому каналі. Тоді у шанувальників Григорія Решетніка таки з’явилось декілька питань – невже ведучий покинув роботу на СТБ?

Решетнік взяв участь у шоу на Новому каналі
Решетнік взяв участь у шоу на Новому каналі

Проте, виявилось, що все набагато простіше. Зірковий ведучий просто погодився взяти участь у шоу-вікторині на іншому українському каналі. Разом з дружиною, сином Іваном і другом родини вони знялись в українській адаптації американського проєкту “Є питання”.

Григорій Решетнік разом зі своєю родиною на шоу-вікторині
Григорій Решетнік разом зі своєю родиною на шоу-вікторині

Нагадаємо, що наприкінці січня цього року стало відомо про початок знімання нового телепроєкту у форматі вікторини. Шоу “Є питання” виявилось адаптацією відомої американської передачі “Family Feud”, правила якої є дуже простими. Так, дві команди почергово відповідають на різні запитання й борються за перемогу.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.