Активна позиція зірок: Арсен Мірзоян волонтерить, Дорофєєва розшукує зниклих, Руслана відстоює права жінок

Зірки не можуть насолоджуватися життям, коли у країні іде війна. Тож кожен робить щось по своїх силах, щоб наблизити перемогу. Волонтерять як можуть.

Надя Дорофєєва

Окрім співів і романтичних стосунків із Мішою Кацуріним Надя Дорофєєва знайшла час на волонтерство. Колишня дружина Дантеса сповістила, що збирається надавати поміч “Службі розшуку дітей”.

Надя Дорофєєва допомагатиме розшукувати зниклих дітей

Надя звернулася до підписників з проханням бути пильними, оскільки тепер її Інстаграм стане платформою розшуку. Зірка попросила уважно роздивлятися фото зниклих дітей і, по можливості, допомагати батькам у їхньому пошуку. На час війни подібна робота є дуже актуальною.

Руслана Лижичко

Ще одна співачка опанувала додатковий вид діяльності. Руслана отримала запрошення від Держдепу США долучитися до проєкту, що покликаний розглянути роль жінок у боротьбі за перемогу.

Руслана відстоюватиме права жінок

Дружина Ксенофонтова певна, що українські події зачіпають не лише Україну і її народ. Оскільки якщо сьогодні західний світ не допоможе нам, завтра в їхніх країнах буде те ж саме. Кривавий терор ми здатні зупинити лише разом. Руслана звернулася до знаменитих жінок усього світу з проханням проявляти активність у своїй сфері.

Арсен Мірзоян

Розповів про волонтерську діяльність і чоловік Тоні Матвієнко. Він згуртувався з Олександром Положинським. Разом закуповують машини швидкої допомоги за кордоном і переганяють їх на передову. Чоловік ніколи не думав, що зможе опанувати їзду на будь-яких транспортних засобів.

Арсен Мірзоян переганяє на фронт автівки

Тепер може їхати на найдовшу відстань. Арсен завжди бере з собою в дорогу гітару, щоб у вільну хвилину порадувати бійців, влаштовуючи імпровізований концерт. Щоправда, виступів на позиціях ніхто не фіксує, тож похвалитися артист не може.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.