Екс-холостячка Злата Огнєвіч допекла сусідів до печінок і отримала добрячу відповідь: “Вони мене ненавидять”

Час від часу співачка Злата Огнєвіч підіймає в пресі питання не вельми приємних відносин із сусідами. Розберімося, чому дівчина не може налагодити стосунки з людьми, що мешкають поряд.

Родина, що мешкає на один поверх нижче Златиної квартири, вирішила досадити зірці у будь-який спосіб. Коли вони стали шуміти надміру, Огнєвіч зробила їм зауваження. Ті у відповідь не заспокоїлися й притихли, а навпаки почали імітувати шумні ремонтні роботи посеред ночі.

Те, що це не ремонт, співачка усвідомила з різноманітних звуків із сусіднього помешкання, які вловили її музикальні вушка,. На годиннику була 1:31, що явно не відповідає часу для проведення будь-яких робіт. Співачка обурилася, адже досадити хотіли особисто їй, а вийшло, що постраждали й інші люди.

Злата пригадала, як 4 роки прожила у гуртожитку з тонкими стінами і численними звуками, тож її важко вивести з рівноваги шумами. У студентські роки було значно гірше.

Співачка, напевно, забула, як сама діставала сусідів під час карантину. Тоді дівчина майже нікуди не виходила, а співала й акомпанувала на інструменті регулярно. Люди знизу благали: “Будь ласка, перестаньте це робити!” Але вона не заспокоювалася.

Звісно, далеко не всім припаде до вподоби, коли по сусідству хтось розспівується і виводить академічні арії. Окрім цього, зірка давала концерти онлайн прямо зі свого житла. Те, що сусіди її за це зненавиділи, кримчанка дуже добре усвідомлювала.

І хоча Злата не весь час співала, а ще займалася написанням віршів до пісень і багато спала, все одно гніву сусідів уникнути не вдалося. Щойно розпочиналися музичні вправи, лунав стукіт знизу. Більш того, за 3 тижні Огнєвіч відчула, що не влазить у джинси, і стала стрибати на скакалці, повертаючи вагу до норми. Звісно, це стало додатковим стимулом для сусідського гніву. От тепер дівчина й дочекалася доволі неприємної відповіді.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.