Найкоротші зіркові шлюби: Аліна Гросу, Тарас Цимбалюк та інші зірки, які розлучилися невдовзі після весілля

Даючи весільні обітниці, вони обіцяли бути разом, поки їх не розлучить смерть, але порушили свою обіцянку вже через декілька місяців. Які зіркові пари розлучилися через пару місяців після весілля – далі в матеріалі.

Шлюб – один із найважливіших кроків у житті людини. Хтось довго не наважується на цей крок, а хтось навпаки нехтує штампом у паспорті і одружується та розлучається багато разів.

Серед українських зірок є не мало тих, хто зважився на шлюб, але вже через декілька місяців пожалкував про це рішення.

Аліна Гросу

ТОП-5 найкрасивіших і найрозкішніших весільних суконь зірок: Аліна Гросу
Найкоротші зіркові шлюби: Аліна Гросу

У свої 27 років Аліна Гросу встигла зіграти весілля, розлучитися та закрутити роман з іншим. Вийшла заміж Гросу у 2019 році за бізнесмена-початківця Олександра Комкова. Вони зіграли розкішне весілля у Італії, де наречена змінила 4 сукні, а серед гостей було багато зірок. Торжество обійшлося у 100 тисяч євро і оплатили свято батьки наречених. Втім, розкішне весілля не стало запорукою щасливого шлюбу. Прожили Аліна і Олександр разом близько двох місяців після чого подали на розлучення. За версією Гросу, її екс-чоловік їй зрадив, він знайшов іншу, більш багато жінку. Аліна запевняє, що Олександр – звичайний альфонс.

Тарас Цимбалюк

Весілля Тараса Цимбалюка та Тіни Антоненко
Найкоротші зіркові шлюби: Тарас Цимбалюк

Український актор-красунчик Тарас Цимбалюк одружився з художницею по гриму Тіною Антоненко у 2021 році. Вже весною 2022 року стало відомо, що молоде подружжя розлучилися, не дочекавшись навіть першої річниці весілля. Причину розбрату екс-подружжя не називають, втім наразі Цимбалюк будує стосунки вже з іншою жінкою.

Володимир Остапчук

Весілля Горняк та Остапчука
Найкоротші зіркові шлюби: Володимир Остапчук

Український телеведучий Володимир Остапчук – той ще Казанова. Зі своєю першою дружиною Оленою Войченко він розлучився після 10 років шлюбу і буквально відразу одружився на своїй коханці Христині Горняк. Вони зіграли розкішне весілля, а Остапчук навіть розплакався у вівтаря: так він кохав наречену. Втім, цей шлюб виявився недовгим. Подружжя прожили разом трішки більше року і розлучилися. Наразі екси не говорять, що стало причиною розбрату, але публіка підозрює, що Остапчук зрадив дружині. Причиною цих здогадок стало те, що Володимир майже відразу після розлучення з Горняк став жити з молодою красунею.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.