Надя Дорофєєва нецензурно висловилася про їжу в ресторані свого коханця Кацуріна: краще закрийте вуха

Відома українська співачка Надя Дорофєєва після розлучення з Володимиром Дантесом закрутила роман з ресторатором Михайлом Кацуріним. Їжа в його ресторанах викликає бурхливі емоції у зірки.

Надя Дорофєєва з 2022 року більше не дружина співака Володимира Дантеса, так і її новий коханець Михайло Кацурін більше не чоловік своїй колишній Даші Кацуріній. Вийшло, що четверо зіркових друзів буквально обмінялись партнерами. Коли Дантес і Дорофєєва оголосили про своє розлучення весною 2022 року, слідом за ними це зробили Кацуріни. Користувачі Мережі шуткували, що це обмін партнерами, але вийшло, що жарт виявився правдою.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Надя Дорофєєва поділилася враженнями від їжі в ресторані Кацуріна

Тепер Надя Дорофєєва відкрито зустрічається з другом свого екс-чоловіка Дантеса Михайлом Кацуріним. Він ресторатор і володіє чотирма ресторанами в Києві – Тайський, Китайський, Японський і В’єтнамський Привіт.

Артистка часто буває в закладах коханого і на цей раз її дуже вразила їжа, яку вона скуштувала. В своєму Інстаграм-блозі Дорофєєва так висловилась про страву, як не належить леді:

Ну це розй*б

, – написала Надя.

Надя Дорофєєва нецензурно висловилася про їжу в ресторані свого коханця Кацуріна
Надя Дорофєєва нецензурно висловилася про їжу в ресторані свого коханця Кацуріна

На фото зображена страва японської кухні з меню одного із закладів Кацуріних. Також на знімку видно ніжний нюдовий манікюр співачки, який став трендом 2023 року.

Нагадаємо, про свої стосунки з Кацуріним Дорофєєва об’явила незабаром після розставання з Дантесом. Володимир і Даша Кацуріни довше тримали в таємниці свої відносини. Виявилось, що вони закохались, поки втішали один одного в період розлучень з колишніми половинками. В шлюбі Кацуріних народилось двоє дітей, які живуть з мамою, але часто бачаться з татом і його новою обраницею. Дантес також багато няньчиться з дітьми, хоч і раніше причисляв себе до чайлд-фрі та не хотів ставати батьком.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.