Надя Дорофєєва нецензурно висловилася про їжу в ресторані свого коханця Кацуріна: краще закрийте вуха

Відома українська співачка Надя Дорофєєва після розлучення з Володимиром Дантесом закрутила роман з ресторатором Михайлом Кацуріним. Їжа в його ресторанах викликає бурхливі емоції у зірки.

Надя Дорофєєва з 2022 року більше не дружина співака Володимира Дантеса, так і її новий коханець Михайло Кацурін більше не чоловік своїй колишній Даші Кацуріній. Вийшло, що четверо зіркових друзів буквально обмінялись партнерами. Коли Дантес і Дорофєєва оголосили про своє розлучення весною 2022 року, слідом за ними це зробили Кацуріни. Користувачі Мережі шуткували, що це обмін партнерами, але вийшло, що жарт виявився правдою.

Надя Дорофєєва поділилася враженнями від їжі в ресторані Кацуріна

Тепер Надя Дорофєєва відкрито зустрічається з другом свого екс-чоловіка Дантеса Михайлом Кацуріним. Він ресторатор і володіє чотирма ресторанами в Києві – Тайський, Китайський, Японський і В’єтнамський Привіт.

Артистка часто буває в закладах коханого і на цей раз її дуже вразила їжа, яку вона скуштувала. В своєму Інстаграм-блозі Дорофєєва так висловилась про страву, як не належить леді:

Ну це розй*б

, – написала Надя.

Надя Дорофєєва нецензурно висловилася про їжу в ресторані свого коханця Кацуріна

На фото зображена страва японської кухні з меню одного із закладів Кацуріних. Також на знімку видно ніжний нюдовий манікюр співачки, який став трендом 2023 року.

Нагадаємо, про свої стосунки з Кацуріним Дорофєєва об’явила незабаром після розставання з Дантесом. Володимир і Даша Кацуріни довше тримали в таємниці свої відносини. Виявилось, що вони закохались, поки втішали один одного в період розлучень з колишніми половинками. В шлюбі Кацуріних народилось двоє дітей, які живуть з мамою, але часто бачаться з татом і його новою обраницею. Дантес також багато няньчиться з дітьми, хоч і раніше причисляв себе до чайлд-фрі та не хотів ставати батьком.