Одеситка-зрадниця Регіна Тодоренко виправдалася за відсутність патріотичної позиції: “Ми слабкі і ведені”

Відома телеведуча Регіна Тодоренко, яка здобула популярність в Україні, але давно живе і працює в росії, знайшла виправдання своїй мовчазній позиції.

Регіна Тодоренко стала популярною після того, як потрапила на “Фабрику зірок”, а звідти в шоу “Орел та Решка”. Українські проекти зробили її справжньою зіркою телебачення, але вона обрала для себе життя і роботу в росії. Тодоренко вийшла заміж за росіянина Влада Топалова, народила йому двох дітей, відмовилась висловлювати громадянську позицію після початку повномасштабної війни в росії, виправдовуючи це скандалами в шлюбі через різні погляди і бажанням зберегти сім’ю.

Нам важко прийти до консенсусу, ми з ним в різних положеннях абсолютно і позиції у нас не у всьому співпадають. Ми наклали вето на будь-які політичні розмови, тому що це руйнує нашу сім’ю

, – заявляла Тодоренко раніше.

Регіна Тодоренко виправдалася за відсутність патріотичної позиції
Регіна Тодоренко виправдалася за відсутність патріотичної позиції

Регіна народилась в Одесі, там у неї багато родичів, а в Україні загалом багато друзів та колег. Близькі друзі по “Орел та Решка” Леся Нікітюк і Коля Сєрга намагались достукатись до Тодоренко, однак все марно. Телеведуча не стала висловлюватись проти війни на свою величезну аудиторію і тільки продовжила транслювати своє звичне життя, наче нічого не відбувається.

На цей раз в своєму Інстаграм-блозі Тодоренко поділилась експериментом з дітьми, який показує, що людина завжди піддається думці більшості, навіть якщо її власна думка відрізняється від колективної.

Регіна написала:

Обожнюю цей експеримент. Які ж ми все таки слабкі і ведені

Регіна Тодоренко виправдалася за відсутність патріотичної позиції
Регіна Тодоренко виправдалася за відсутність патріотичної позиції

Її висновок добре пояснює те, що вона не має позиції з приводу того, що відбувається в її рідній країні. На Тодоренко не вплинуло навіть те, що її батьки досі живуть в Одесі і не збираються переїжджати. Про це стало відомо з інтерв’ю актриси та учасниці шоу “Холостяк-12” Вікторії Варлей, яка нещодавно спілкувалась з Регіною в США.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.