“Валентинка, яку ви заслужили”: Остапчук дарує людям котлети, а сам їсть червону рибу з авокадо

Відомий український телеведучий та шоумен Володимир Остапчук кумедно привітав своїх прихильників з днем всіх закоханих. Чоловік пообіцяв подарувати підписникам упаковку котлет.

Володимир Остапчук – відомий український шоумен і телеведучий, який славиться бурхливим особистим життям. Поки публіка обговорює новий роман шоумена після другого розлучення, чоловік активно веде свій Інстаграм-блог і не забуває про жарти. Так, 14 лютого, на день всіх закоханих, Володимир Остапчук в жартівливій формі привітав своїх прихильників. Шоумен опублікував у своїх Інстаграм-сторіс фото з сирими котлетами на дощечці. По центру дощечки були викладені помідори-чері у формі сердечка.

Остапчук дарує людям котлети, а сам їсть червону рибу з авокадо
Остапчук дарує людям котлети, а сам їсть червону рибу з авокадо

Валентинка, яку ви заслужили. Серед коментаторів під останнім дописом оберу когось, кому подарую упаковку котлет

, – з гумором написав Володимир Остапчук.

Після цього жарту вже у наступній Інстаграм-сторіс він показав романтичний сніданок, який йому приготувала молода кохана. Так, на тарілці можна розгледіти смажене яйце, 2 тости з червоною рибою, зелень з різним насінням, авокадо і помідори. Також поруч стояла філіжанка кави і апельсиновий сік у склянці. Варто відзначити, що 22-річна кохана Остапчука готує йому смачні і збалансовані сніданки.

Остапчук дарує людям котлети, а сам їсть червону рибу з авокадо
Остапчук дарує людям котлети, а сам їсть червону рибу з авокадо

Нагадаємо, влітку 2022 року стало відомо, що Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Екс-подружжя вже півроку не коментують причину розлучення та будь-які подробиці, але факт того, що вони більше не чоловік та дружина – не приховують. Втім, уважні користувачі Мережі вже давно здогадалися, чому Остапчук та Горняк розійшлися. Фоловери вважають, що шоумен зрадив своїй дружині. Річ у тім, що буквально відразу після розлучення чоловік почав жити разом з 22-річною журналісткою із Києва Катериною Полтавською.

Публіка вважає, що Володимир не міг так швидко знайти заміну дружині, якби ця заміна вже не була на момент розлучення.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.