Поки Кацурін обхожує Дорофєєву: нова кохана Дантеса поїхала на 10 тисяч кілометрів геть, щоб побути на самоті

Нова кохана відомого українського співака Володимира Дантеса Даша Кацуріна після Дня всіх закоханих поїхала за 10 тисяч кілометрів, тому що захотіла побути на самоті.

Даша Кацуріна – українська модна дизайнерка і ресторатор, в шлюбі зі своїм колишнім чоловіком Михайлом Кацуріним вони відкрили чотири заклади в Києві, а також заснували модний бренд. З 2022 року пара більше не разом, але бізнесом продовжують займатися як партнери.

Даша і Міша Кацуріни
Даша і Міша Кацуріни

Причиною розлучення Кацуріних став роман Михайла зі співачкою Надією Дорофєєвою. Вони розкрили свої відносини після того, як артистка і Володимир Дантес об’явили про розставання. Всі вони близько дружили, але як виявилось в їх випадку не буває дружби між чоловіком і жінкою.

Кацурін пішов від дружини, не зважаючи на те, що у них двоє маленьких дітей. Дантес дуже підтримав Дашу, тому що і сам переживав розлучення. За цей період вони так зблизились, що закохались і тепер теж зустрічаються.

На День всіх закоханих Кацуріна отримала зворушливе привітання від нового бойфренда. Дантес в Інстаграм-блозі опублікував фото коханої і написав їй: “Дякую тобі”.

Дантес привітав Кацуріну з Днем закоханих
Дантес привітав Кацуріну з Днем закоханих

Даша в коментарях відповіла Володимиру: “Володя, розчулив мене, так несподівано. Ти все знаєш”.

А вже через кілька годин в блозі Кацуріної з’явився знімок, який спантеличив прихильників. Дівчина показала вигляд готельного номеру і написала:

Подолати 10347 кілометрів, щоб видалити додаток Інстаграм, відкласти телефон і побути на самоті

Даша Кацуріна залишила Дантеса і поїхала геть, щоб побути на самоті
Даша Кацуріна залишила Дантеса і поїхала геть, щоб побути на самоті

Це сталось після того, як Кацурін показав палкі поцілунки з Дорофєєвою на День Валентина з підписом: “Не відривався б ні на секунду”.

Кацурін показав палкі поцілунки з Дорофєєвою
Кацурін показав палкі поцілунки з Дорофєєвою

Нагадаємо, в шлюбі Даші та Міші Кацуріних народилось двоє дітей. Дочці Олександрі вже 7, сину Івану тільки півтора роки. Після розлучення вони живуть з мамою, але батько про них не забуває і часто забирає їх до себе.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.