24-річна Даша Квіткова зізналася, чи дозволяє Добриніну бачитися з сином після розлучення: “Нічого не згадує”

Відома українська бізнесвумен і блогерка Даша Квіткова чесно розповіла про те, чи сприяє зустрічам свого тепер колишнього чоловіка з їхнім спільним сином

Наприкінці січня цього року шанувальники зіркової пари Квіткової та Добриніна дізнались, що вони прийняли рішення розійтись. Про це вперше заговорила відома українська блогерка та бізнесвумен в інтерв’ю для Маші Єфросиніної. Даша Квіткова зізналась, що рішення було непростим для обох, проте майбутнього в їхніх стосунків на даному життєвому етапі немає.

Разом з тим, розповіла Даша Квіткова, вони перебувають у дружніх стосунках. Разом зіркові колишні відвідували психолога, який допоміг їм вибудувати здорові взаємини. Все, зізнається знаменитість, заради спільного сина Лева.

Даша Квіткова повідомила про розлучення з Добриніним в інтерв'ю
Даша Квіткова повідомила про розлучення з Добриніним в інтерв’ю

Втім, схоже, що шанувальники почали підозрювати неладне, тому вирішили одразу запитати в Даші Квіткової. Підписникам стало цікаво, чи дозволяє вона бачитись своєму колишньому чоловіку з їхнім сином. Зірка з усмішкою на вустах заявила, що вони з Добриніним, як батьки, дуже добре спілкується. Попри те, що їхній син живе з мамою в будинку під Києвом, з батьком він так само близький.

В особистому блозі у соціальній мережі Інстаграм Даша Квіткова наголосила, що вони з колишнім чоловіком не “гризуться” та підтримують цілком здорове спілкування. Знаменитість розповіла, що вона з Добриніним часто телефонують одне одному, аби обговорити важливі деталі, що стосуються їхнього спільного сина.

Нікіта може приїхати додому, коли хоче, побачити дитину, коли я є

– зізналась Даша Квіткова.

Квіткова зізналась, що її син Лев дуже близький з татом
Квіткова зізналась, що її син Лев дуже близький з татом

Разом з тим, відома українська блогерка та бізнесвумен вирішила відповісти й на інше запитання шанувальників. Багатьом цікаво, чи страждає Даша Квіткова після розлучення, чи почала шукати нового бойфренда. Зірка зауважила, що ні одне з цих тверджень немає нічого спільного з реальністю.

Моє серце нікого і нічого не шукає. Моє серце абсолютно нічого не загадує. Зараз я насолоджуюся

– зазначила блогерка.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.