В чиїх обіймах утішилися після торішнього розлучення: Надія Дорофєєва, Володимир Остапчук, Тарас Цимбалюк

Всю Україну сколихнули у 2022 році не лише новини про початок повномасштабної війни, але й розлучення зірок, сім'ї яких вважалися зразком вірності і кохання. Чи довго знаменитості перебували на самоті, чи відразу ж утішилися з новими партнерами?

Тарас Цимбалюк

Щойно розлучився з законною дружиною Тіною, Тарас почав викладати в мережу фотонатяки на нові стосунки. Спочатку це були легкі доторки рук, згодом дійшло до обіймів і поцілунків. Зірка “Спіймати Кайдаша” інтригував, приховуючи обличчя нової пасії. Та журналісти все ж вирахували особу розлучниці.

Тарас Цимбалюк довго приховував ім’я нової коханої

Тепер уже ні для кого не секрет, що серце ловеласа полонила рестораторка Світлана Готочкіна, яка свого часу була учасницею шоу “Холостяк”. Познайомилися голубки завдяки соцмережам. Свєта лайкнула відео з вистави Цимбалюка, він у відповідь поставив сердечко під її публікацією. Коли врешті поговорили телефоном, втямили, що пазл зійшовся.

Надя Дорофєєва

Співачка з чоловіком Володею Дантесом свідоцтво про розірвання шлюбу отримали у 2023 році, але розійшлися значно раніше – торік. Відразу ж сайти замайоріли повідомленнями, що Надя покинула чоловіка заради друга родини Міши Кацуріна.

Надя Дорофєєва після розлучення недовго сумувала наодинці

Дантесу не залишалося нічого іншого, як почати зустрічатися з колишньою свого суперника Дашею. Він з легкістю знайшов мову з двома дітьми жінки.

Володимир Остапчук

Восени широкий загал дізнався про негаразди в родині шоумена і його другої дружини Христини Горняк. Після 2 років шлюбу і чисельних сварок з першою дружиною, пара таки розлучилася. Володимир викладав у мережу чорно-білі світлини й обіцяв зустрічати Новий рік на самоті.

Володимир Остапчук знайшов 22-річну подругу

Та невдовзі Остапчука стали бачити поряд із Катериною Полтавською. Спочатку закохані намагалися приховувати свої стосунки, але спалилися на тому, що викладали в соцмережі одні й ті ж локації в один і той же час. Тож невдовзі правда спливла на поверхню.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.